Παρασκευή 27 Απριλίου 2018

ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;




Πρέπει να δράσουμε τώρα και όχι να αντι-δράσουμε μετά (όπως συνηθίζουμε)
Πριν τα ''μαύρα σύννεφα'' στο Αιγαίο μετατραπούν σε ''καταιγίδα'', ο Ελληνισμός ΗΠΑ οφείλει να απομονώσει τον φερόμενο ως
''ηγέτη'' του, θλιβερό αρχιεπίσκοπο, που λειτουργεί ως ''τοπάρχης'' του όργανου της τουρκικής κυβέρνησης, οικουμ. Πατριαρχείου, το οποίο έχει τεράστια ευθύνη γιά την πολυδιάσπαση της Ομογένειας, με την ανοχή  ασοβάρευτων-άφρονων ελληνικών κυβερνήσεων... O Ελληνισμός ΗΠΑ οφείλει, επίσης, να απομονώσει και τα ''αφηνιασμένα ψώνια'' των διαλυμένων ομογενειακών Οργανώσεων και ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΩΡΑ.
Στην  παρούσα συγκυρία, με την τουρκική επιθετικότητα-προκλητικότητα εμφανή, η ολική έλλειψη πολιτικής-στρατηγικής της κυβέρνησης της Ελλάδας γιά τον απόδημο Ελληνισμό και η πολυδιάσπαση της ακέφαλης ''οργανωμένης Ομογένειας'', είναι καταστροφική και θα έχει άσχημες επιπτώσεις, μελλοντικά.

Μας διέσυρε (Λευκό Οίκο) ο δουλοπρεπής-θλιβερός αρχιεπίσκοπος
Την ακέφαλη ελληνοαμερικάνικη Κοινότητα, εκπροσωπούσε (πάλι) ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος. Ειπώθηκαν τα γνωστά και συνηθισμένα. Αλλά εναντίον ποιών ξεσηκώθηκαν οι υπόδουλοι 'Ελληνες πριν 197 χρόνια, ούτε κουβέντα. Στην ομιλία του ο αρχιεπίσκοπος Δημήτριος, ''έκανε έκκληση στον πρόεδρο Τραμπ να στηρίξει: Tην θρησκευτική ελευθερία του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως, την προώθηση μιας δίκαιης-βιώσιμης λύσης στο Κυπριακό και την εξεύρεση μιας νέας ονομασίας για την πΓΔΜ''.
Γιά την προκλητικότητα της Τουρκίας, που είναι το πλέον σοβαρό ζήτημα, ''κουβέντα''. Φυσικό και αναμενόμενο, γιατί τέτοια αναφορά θα ''στεναχωρούσε'' τον οικουμενικό Πατριάρχη που δεν θέλει να θιγεί η Τουρκία. Μπορεί η Αρχιεπισκοπή μας στις ΗΠΑ να είναι ''θυγατρική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου και γι' αυτό να προηγούνται τα συμφέροντα της Τουρκίας, αλλά δεν μπορεί ο φερόμενος ως ''ηγέτης'' της ελληνικής Ομογένειας (τυπικά μόνο εκπροσωπεί ποσοστό 15%) να λειτουργεί ως όργανο της τουρκικής κυβέρνησης, μέσω οικουμ. Πατριαρχείου και να ''βγάζει τον σκασμό'' στον Λευκό Οίκο ή αλλού. Η Ομογένεια είναι ακέφαλη, αλλά δεν γίνεται να φαίνεται προς τα έξω ότι το μόνο μέλημά της, γιά μιά 15ετία, είναι η...Θεολογική Σχολή Χάλκης και το... Πατριαρχείο. Αυτή η αθλιότητα με τον δουλοπρεπή και θλιβερό Αρχιεπίσκοπο, ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει και επιβάλεται να σταματήσει τώρα, πριν τα ''μαύρα σύννεφα'' στο Αιγαίο γίνουν ''καταιγίδα''.

Το ''Κ'' έχει τονίσει αρκετές φορές: «Αν συμβεί το μοιραίο με την Τουρκία, ΠΟΙΑ Ομογένεια θα αντιδράσει;;; Η ανύπαρκτη-διασπασμένη, αποκαλούμενη και ''οργανωμένη'' ή η ''θυγατρική επιχείρηση'' του οικουμ. Πατριαρχείου, Αρχιεπισκοπή ΗΠΑ;;;»
ΚΑΛΑΜΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html