Σάββατο 5 Μαΐου 2018

2010: Σαν Σήμερα «σβήνουν» 4 ψυχές στο υποκατάστημα της Marfin στην Σταδίου!

Κατά τη διάρκεια της μαζικότερης συγκέντρωσης κατά του μνημονίου υποκατάστημα της Marfin στην οδό Σταδίου πυρπολείται με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα εκ τον οποίων μία έγκυος κοπέλα. Οι τρεις υπάλληλοι εγκλωβίστηκαν και
δεν μπόρεσαν να σωθούν, παρά την επέμβαση της πυροσβεστικής. Ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου, πιθανότατα ενώ προσπαθούσε να κατέβει στο ισόγειο για να ξεφύγει, η μία γυναίκα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου, ενώ η τελευταία κοντά στο μπαλκόνι, ενώ προσπαθούσε να βγει για να πάρει αέρα. Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.



Τετάρτη 5 Μαΐου 2010. Κατά τη διάρκεια της μαζικότερης συγκέντρωσης κατά του Μνημονίου υποκατάστημα της Marfin πυρπολείται με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους τρία άτομα εκ των οποίων μια έγκυος κοπέλα.

Διαβάστε τι έγραφαν οι εφημερίδες εκείνη την μοιραία μέρα:

«Τρεις νεκρούς εντόπισε η πυροσβεστική στο κτίριο της Σταδίου 23, όπου εκδηλώθηκε πυρκαγιά μετά από εμπρησμό με βόμβες μολότοφ σε κατάστημα της τράπεζας Μarfin Εγνατία. Πρόκειται, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, για έναν άνδρα και δύο γυναίκες.Ο εμπρησμός έγινε μετά το τέλος της πορείας των απεργών στο κέντρο της Αθήνας.

Η διοίκηση της Marfin επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι τα τρία θύματα ήταν υπάλληλοι της τράπεζας. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πρόκειται για τους Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, ο άνδρας βρέθηκε νεκρός στο κλιμακοστάσιο μεταξύ πρώτου και δευτέρου ορόφου. Η μία γυναίκα σε γραφείο του δευτέρου ορόφου, ενώ η τελευταία κοντά στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Φίλιππο Κουτσάφτη, τα αίτια του θανάτου των τριών ανθρώπων ήταν η εισπνοή καπνού και τοξικών αερίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html