Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Aρχεία σχετικά με τον «έλεγχο μυαλού εξ’ αποστάσεως» και τις επιπτώσεις των «ψυχο-ηλεκτρικών όπλων».



Ένας δημοσιογράφος που ζήτησε έγγραφα χρησιμοποιώντας το νόμο για την ελευθερία της πληροφόρησης, έλαβε πρόσθετα αρχεία σχετικά με τον «έλεγχο μυαλού εξ’ αποστάσεως» και τις επιπτώσεις των «ψυχο-ηλεκτρικών όπλων».
Ένας δημοσιογράφος που εργάζεται για τον μη
κερδοσκοπικό οργανισμό Muckrock έκανε μια περίεργη ανακάλυψη αφού ζήτησε έγγραφα από την αμερικανική κυβέρνηση μέσω της FOIA - Freedom of Information Act. Πράγματι, στο πλαίσιο μιας διεξαγόμενης έρευνας σχετικά με την Antifa και τις ομάδες λευκών υπερασπιστών, ο δημοσιογράφος έστειλε ένα αίτημα στο Κρατικό Κέντρο Σύντηξης της Ουάσιγκτον, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας, το οποίο ειδικεύεται στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στην ανίχνευση εγκληματικών ενεργειών, στον σχεδιασμό καταστροφών και άλλες αξιολογήσεις απειλών.
Μαζί με τα τυποποιημένα έγγραφα, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώσεις και ενημερωτικά δελτία, ο δημοσιογράφος έλαβε ένα περίεργο αρχείο με τίτλο "EM effects on human body.zip".
Ένα έγγραφο περιγράφει τις επιδράσεις των "ψυχο-ηλεκτρικών όπλων", συμπεριλαμβανομένης της "εξαναγκασμένης μνήμης", της "αναγκαστικής αυστηρότητας" και ακόμη και του "καταναγκαστικού οργασμού".

 
Ένα άλλο έγγραφο εξηγεί τα βιομαγνητικά πεδία και τα εγκεφαλικά κύματα (Alpha, Beta, Delta κ.λπ.) δύο έννοιες που είναι εξαιρετικά σημαντικές στον έλεγχο μυαλού του MK-ULTRA και του Monarch.

Το τελικό έγγραφο περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο οι σκιώδεις οργανισμοί μπορούν να διεξάγουν επιχειρήσεις "απομακρυσμένου ελέγχου του νου" μέσω δικτύων κινητής τηλεφωνίας, φορτηγών που μεταμφιέζονται ως οχήματα επικοινωνίας και "μαύρων" ελικοπτέρων.

Αν και τα έγγραφα αυτά αποστέλλονται από το WSFC, δεν φαίνεται να δημιουργούνται από κυβερνητική υπηρεσία. Η πρώτη εικόνα "Psycho-Electric Weapon Effects" φαίνεται να αποτελεί μέρος ενός άρθρου του 1996 από το Nexus Magazine το οποίο περιγράφει μια δίκη που άσκησε ο John St. Clair Akewi εναντίον της NSA. Στην δίκη του 1992 ισχυρίστηκε ότι η NSA είχε την «ικανότητα να δολοφονήσει κρυφά αμερικανούς πολίτες ή να εκτελέσει συγκαλυμμένες πράξεις ψυχολογικού ελέγχου για να οδηγήσει άτομα σε διάγνωση ασθενών με κακή ψυχική υγεία». Το άρθρο αναφέρει:
   Μια αγωγή που ασκήθηκε εναντίον της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των Η.Π.Α αποκαλύπτει μια τρομακτική σειρά τεχνολογιών και προγραμμάτων που έχουν σχεδιαστεί για να κρατούν τα άτομα σε παρακολούθηση. Το ακόλουθο έγγραφο περιλαμβάνει αποδεικτικά στοιχεία για αγωγή που κατατέθηκε στο δικαστήριο των ΗΠΑ στην Ουάσιγκτον, από τον John St Clair Akwei κατά του Οργανισμού Εθνικής Ασφάλειας, Ft George G. Meade, Maryland (Civil Action 92-0449), αποτελεί τη γνώση του για την δομή, τις δραστηριότητες εθνικής ασφάλειας, τις ιδιόκτητες τεχνολογίες και τις συγκεκαλυμμένες επιχειρήσεις για την παρακολούθηση των μεμονωμένων πολιτών Ed.





Η εικόνα περιέχει επίσης τη διεύθυνση ιστού
www.raven1.net που είναι τώρα εκτός σύνδεσης.
  Ο συγγραφέας του δεύτερου εγγράφου φαίνεται να εμφανίζεται με το όνομα Supratik Saha ως "Software And Electronics & Comm. Engg ".
Ο δημοσιογράφος του Muckrock δεν έχει ιδέα πώς κατέληξε με αυτά τα έγγραφα.
"Είναι τελείως ασαφές πώς αυτό κατέληξε σε αυτή την κοινοποίηση. Θα μπορούσε να είχε προοριστεί για άλλη κοινοποίηση, θα μπορούσε να είχε συλλεχθεί για μια επικείμενη έκθεση του WSFC, ή θα μπορούσε να είναι από τα προσωπικά αρχεία ενός αξιωματικού πληροφοριών που κατά κάποιο τρόπο έχει μπερδευτεί στην κοινοποίηση. Μια κλήση στο WSFC δεν απαντήθηκε, οπότε μέχρι να μας απαντήσουν, η παρουσία τους παραμένει ένα μυστήριο. "
- Muckrock, το Κρατικό Κέντρο Σύντηξης της Ουάσινγκτον τυχαία απελευθερώνει τα αρχεία για τον έλεγχο του νου εξ αποστάσεως
– Muckrock, Washington State Fusion Center accidentally releases records on remote mind control
Παρόλο που τα έγγραφα αυτά δεν δημιουργήθηκαν πιθανότατα από την κυβέρνηση, φαίνεται ότι είναι αρκετά συναφή ώστε το WSFC να τα κρατήσει αρχειοθετημένα.
Μπορεί τα έγγραφα αυτά να εξηγήσουν τις μυστηριώδεις "ηχητικές επιθέσεις" της Κούβας, mysterious Cuban “sonic attacks”  όπου 24 κυβερνητικοί αξιωματούχοι υπέστησαν «απώλεια ακοής, ζάλη, προβλήματα ύπνου και όρασης, εμβοές, πονοκεφάλους, κόπωση και εγκεφαλική βλάβη»; Σχεδόν όλα αυτά τα συμπτώματα μπορούν να βρεθούν στο πρώτο έγγραφο.



ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html