Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΛΗΚΤΗ ΘΩΔΗ ΑΠΟΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ!! ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΔΕΗ!!



Λέγεται Νεκτάριος Γεωργίου και δηλώνει ιερομόναχος. Στις πιάτσες και στις λαϊκές γειτονιές της Σαλαμίνας τον ξέρουν διαφορετικά: ως τον «μάγο» του νησιού. Εχει δικό του μοναστήρι: τον λευκό πύργο επί της οδού Αγίου Νεκταρίου 2. Ο δρόμος έχει το όνομά του, αφού δικό του είναι και το οίκημα. Αυτή τη λογική
ακολουθία έχει η ζωή για τον πατέρα Νεκτάριο. 


Ο νόμος του Υψιστου, που ο ίδιος επικαλείται στα κηρύγματά του, γίνεται αυτόματα και νόμος των ανθρώπων. Στην παλαιοημερολογητικη μονή του γέροντα βρήκε καταφύγιο και η γνωστή τραγουδίστρια των δημοτικών λιανοτράγουδων: η Εφη Θώδη, η οποία «δεν είναι καλά, που η τηλεόραση την τρέλανε και χρειάζεται βοήθεια», σύμφωνα με τις δηλώσεις της οικογένειάς της. Η Θώδη όμως κοντά στην ισχυρή προστασία του πατέρα Νεκτάριου, που έχει γνωριμίες και δεν τον ακουμπάει κανένας, βρήκε -όπως λένε κάποιοι που τη γνωρίζουν- τη γαλήνη της. 
Σε οκτώ μήνες φυλάκισης για ρευματοκλοπή καταδικάστηκε η Έφη Θώδη!!

Η Έφη Θώδη κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση, σύμφωνα με το Secret.
Η τραγουδίστρια δεν παραβρέθηκε στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της, ο οποίος υποστήριξε ότι έγινε η παράβαση εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο και το ρεύμα που καταναλώθηκε τη χρονική περίοδο που είχε διαπιστωθεί η κλοπή.
Το ποσό που είχε πληρώσει τότε η τραγουδίστρια, ως πρόστιμο από την Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, έφτανε περίπου τα 3.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το δικαστήριο αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την πληρωμή του προστίμου, ωστόσο καταδίκασε την Έφη Θώδη σε οκτώ μήνες φυλάκιση. Δεν αποκλείεται η τραγουδίστρια να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης.
Η Έφη Θώδη παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως έγινε η κλοπή και χρεώθηκε σε εκείνη επειδή είναι η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, ωστόσο, εκείνο το διάστημα έλειπε από την οικία της και βρισκόταν στο εξωτερικό για επαγγελματικούς λόγους. Η τραγουδίστρια ανέφερε πως μόλις επέστρεψε και αντιλήφθηκε τι συνέβη έσπευσε να πληρώσει το πρόστιμο.ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΛΗΣΤΕΣ!!
Πηγή: reader.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html