Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Οι επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών Τουρκίας και Ρωσίας συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη



Ο επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού (СВР) της Ρωσίας, Σεργκέι  Ιβανόφ, δήλωσε ότι οι επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της Ρωσίας και της Τουρκίας στην Κωνσταντινούπολη συζήτησαν θέματα συνεργασίας στον αγώνα κατά της διεθνούς τρομοκρατίας.



«Στις 13 Μαΐου ο διευθυντής της υπηρεσίας πληροφορικών εξωτερικού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Σεργκέι Ναρίσκιν  συναντήθηκε με τον διευθυντή της τουρκικής  Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (MIT), Χακάν Φιντάν», ανέφερε ο Ιβανόφ στο πρακτορείο Tass.


Οι επικεφαλής των δύο χωρών συζήτησαν θέματα  συνεργασίας και για την περαιτέρω ενίσχυσή τους στον τομέα της καταπολέμησης της διεθνούς τρομοκρατίας.


«Έγινε μια παραγωγική ανταλλαγή απόψεων για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και για διάφορες πτυχές των διμερών σχέσεων Ρωσίας- Τουρκίας» ανέφερε το γραφείο Τύπου του СВР.
Με την ιδιότητα του προέδρου της Ρωσικής Ιστορικής Εταιρείας, ο Σεργκέι Ναρίσκιν επισκέφθηκε το συγκρότημα του Αγίου Γεωργίου του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως.


(Στοιχεία από tass.ru)


--
               

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html