Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ο Καμμένος έκανε υποστράτηγο έναν Μητροπολίτη, απλά γιατί μπορεί



Το Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαο έκανε υποστράτηγο ο Πάνος Καμμένος, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την προαγωγή της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας σε υποναύαρχο.

Με προεδρικό διάταγμα της 30ης Μαΐου 2018 που εκδόθηκε
ύστερα από πρόταση του υπουργού
Εθνικής Άμυνας, απονεμήθηκε “σύμφωνα με τη διάταξη του εδαφίου τρίτου της παραγράφου 1 του άρθρου 39 του ν.3883/2010, η ιδιότητα του Εφέδρου Αξιωματικού βαθμού Υποστρατήγου επί τιμή στον Χατζηνικολάου Νικόλαο του Σωτηρίου(ΣΑ: 130/091140/75), που γεννήθηκε το έτος 1954 στη Θεσσαλονίκη”.





Ο Πάνος Καμμένος, όντας ο μόνος ίσως υπουργός που στηρίζει μια κυβέρνηση χωρίς να συμφωνεί με τις αποφάσεις της, δεν ξενίζει με την κίνησή του.


Υπενθυμίζεται πως τον Απρίλιο, είχε εκδοθεί εγκύκλιος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την οποία υπέγραφε ο Αρχιπλοίαρχος Ιωάννης Καλογερόπουλος ΠΝ και σύμφωνα με την οποία απονεμόταν στην ηρωίδα της Ελληνικής Επανάστασης ο βαθμός της Υποναυάρχου επί τιμή ενώ τιμήθηκε και με τον Πολεμικό Σταυρό Α΄ Τάξεως και το Μετάλλιο Εξαίρετων πράξεων.



Παλιότερα ο υπουργός Άμυνας είχε ανακηρύξει τον Άγιο Παΐσιο σε προστάτη Άγιο των Διαβιβάσεων, ενώ φόρο τιμής είχε αποτίσει και για τη ναυμαχία της Σαλαμίας:



Ο υπουργός Άμυνας όμως, όταν δεν επιδίδεται σε κινήσεις που χαρίζουν απλόχερα το γέλιο, κάνει και άλλα πραγματάκια. Για παράδειγμα, πριν ένα μήνα, τράβηξε μια φωτογραφία με κάποιον που φορούσε στρατιωτική στολή, συμμετείχε σε σε μια άσκηση με τίτλο “Πανελλήνια Άσκηση Εφέδρων Μακεδονομάχος 2018” και παλιότερα ήταν πυρηνάρχης της Χρυσής Αυγής στη Δράμα.





Αυτός ήταν ο Παναγιώτης Μπαντέμης, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 14 χρόνια φυλάκισης για ληστεία και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος δύο γυναικών το 2011. Η συγκεκριμένη φωτογραφία, είχε σταθεί αφορμή για να γίνει και ανάλογη ερώτηση στη Βουλή.

Και εις ανώτερα

spasmenoparathyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html