Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Εκλεισαν τον Σώρρα φυλακή κλείνουν και τον τάφο τους . Κανένας Σώρρας στα χέρια του κράτους



Μετά από _μήνες όπου η Ελληνική Αστυνομία έψαχνε να βρει που κρύβεται ο Ελλάνιος Ηγέτης (και σύμφωνα με τον ίδιο, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο), ήρθε πλέον η ώρα για να δούμε πως κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τις Αρχές για τόσο καιρό. Κι εμείς οι ίδιοι απορούσαμε τι μπορεί να έχει κάνει ο
Αρτέμης Σώρρας στην εμφάνισή του ώστε να μην τον καρφώσει η Ελλάνια όψη του και το ολοστρόγγυλο κυρίαρχο και αυτόχθον κεφάλι του.
Σήμερα, επιτέλους, έφτασε η μεγάλη ημέρα, αφού τελικά τον συνέλαβε και ο φωτογραφικός φακός, την ώρα που συνοδευόταν έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε αυτή την κατάσταση:
Φυσικά εάν αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό ώστε να πάτε να βγάλετε τέσσερις φωτογενείς φωτογραφίες διαβατηρίου και να φύγετε με one way tickets για οποιοδήποτε προορισμό του εξωτερικού, τότε αρκεί να σημειώσουμε ότι έξω από τα δικαστήρια υπήρχαν συγκεντρωμένοι οι μύστες του ψεκασμένου λυκόφωτος της νεοελληνικής πραγματικότητας, το εντελώς παθιασμένο και έξαλλο φαν κλαμπ του Αρτέμη Σώρρα. Γι’ αυτό το λόγο, η μεταγωγή του Ελλάνιου Άρχοντα από τα δικαστήρια, λίγο μετά την προφυλάκισή του για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» έγινε στα κρυφά και από την πίσω πλευρά των δικαστηρίων, ώστε να αποφευχθούν οι σκηνές υστερίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html