Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Ο Δαιμονισμένος Χρήστος κερνάει λουτρό αγάπης! ξεφτιλίζοντας το νησί μας Για να θυμηθούμε το χρονικό του παπαχουντόδουλου





Πράγματα που λένε εκ μέρους του Θεού δημόσιοι υπάλληλοι – τράγοι από τη Ρόδο
Μπορεί πλέον το παπαδαριό να μην έχει λαοθάλασσα να κρέμεται από τα χείλη του όσο οι τράγοι διυλίζουν τα λόγια του Χριστού μέσα απ’ το φίλτρο μισαλλοδοξίας, αλλά όπως και να ‘χει, αυτοί οι

παρδαλοί τύποι που πληρώνονται από το δημόσιο, συνεχίζουν να λένε ό,τι τους κατέβει στο κεφάλι. Ο σημερινός τράγος που μας έρχεται από τη Ρόδο, χρησιμοποιεί ορολογίες του θείου λόγου, όπως «κοπρίτες», «πούστηδες» και καθοδηγεί το θεοσεβούμενο ποίμνιο με χριστιανικές εκφράσεις όπως «φτύστε τους» και «αν τους είχα μπροστά μου θα τους έκοβα το λαρύγγι».

Ο παπασταρ της ακροδεξιάς προπαγάνδας είναι ένας χρυσαυγίτης με άμφια, που με αφορμή την ανατριχίλα του για το «ξεπούλημα της Μακεδονίας» βγάζει ένα διάγγελμα για όλα όσα του παίρνει από τα χέρια του η νέα τάξη των πραγμάτων και οι «οικουμενιστές». Κάτι σαν τον παπα-φέρμπι, απλά όπου φέρμπι, βάλτε οτιδήποτε δεν συνάδει με τον Μεσαίωνα.





Το κήρυγμα ξεκινάει παραληρηματικά με rage για την Μακεδονία και συνεχίζει παραληρηματικότερα με ευχές να «κάνουν αλλαγή φύλου τα παιδιά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ» και σε αναφορές για «πούστηδες» και «κοπρίτες» την ώρα που ο παπατζαφέρης στέκεται μπροστά από το ιερό, ενώ αν η Παναγία στην αγιογραφία δεν είχε απασχολημένο το χέρι της για να κρατάει το θείο βρέφος, τότε σίγουρα θα έκανε facepalm.

H μόνη καλή κουβέντα που λέει ο παπάς στο κήρυγμά του απευθύνεται στον Κασιδιάρη (ΣΟΚ! Παπάδες να στηρίζουν την Χρυσή Αυγή!), αναφερόμενος στη φωτογραφία του υπόδικου βουλευτή της ΧΑ στην οποία παρομοίαζε τη Βουλή με μπουρδέλο, εν όψει του Athens Pride.

Ο πατέρας Χρήστος Σιάννας εκ Άργους ο οποίος υποθέτουμε ότι βγάζει sponsored κηρύγματα για τη Χρυσή Αυγή στη Ρόδο, έχει αποτελέσει τις τελευταίες μέρες βούτυρο στο ψωμί όλων τον πεταμένων ακροδεξιών, πατριδόπληκτων και θρησκοψεκασμένων site, με τίτλους όπως «Συγκλόνισε το πανελλήνιο Ιερέας από τη Ρόδο» και «ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΠΑΣ !!! ΑΞΙΟΣ !!!» (!!1!ενα).

luben

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html