Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

την επόμενη φορά που θα κληθείτε να εξοφλήσετε τα αυξημένα χρέη σας...


...και δεν έχετε ούτε ένα σεντ, καταθέστε κάτι πιο χειροπιαστό και πολύτιμο και με συμβολικό μήνυμα. Σε αυτούς τους τοκογλυφικούς καιρούς που το φάντασμα της ανεργίας, και της φτωχοποίησης που φέρνει πείνα, στοιχειώνει όλο και περισσότερους ανθρώπους:



(πηγή εικόνας) 

" Είναι πολύ καλό που ο λαός δεν καταλαβαίνει πώς λειτουργεί το τραπεζικό και το νομισματικό μας σύστημα, γιατί αν το καταλάβαινε, θα γινόταν επανάσταση αύριο το πρωί " 
 Χένρυ Φορντ 1863-1947, Αμερικανός βιομήχανος, ιδρυτής της ομώνυμης αυτοκινητοβιομηχανίας κι ένας από τους αρκετούς Αμερικανούς υποστηρικτές και χρηματοδότες των ναζί, ακόμα και κατά τη διάρκεια του καταστροφικού παγκόσμιου πολέμου.

Τα παρακάτω αποτελούν συμπλήρωμα επεξηγηματικό από  το Ποιος και πώς; του Ένοικου:


Δεν πληρώνω πια τόκους, εκτός εάν μου αποδείξουν πως μου έχουν δανείσει νόμιμα, πραγματικά χρήματα και όχι αέρα – ενώ, όπως γνωρίζω, οι τράπεζες δεν έχουν κόστος αναχρηματοδότησης των δανείων, οπότε δεν δικαιούνται τόκους
"  Για πρώτη φορά ένα χρηματοπιστωτικό ίδρυμα, η Τράπεζα της Αγγλίας, αποδέχεται δημόσια τη δημιουργία του χρήματος από το πουθενά "

από το άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου "Η αποκάλυψη της τραπεζικής απάτης"- ολόκληρο το άρθρο βρίσκεται εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html