Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Αρχίζουν και μου αρέσουν τα Ελληνικά Hoaxes, είναι αστεία...



Συντάκτης: Δημήτρης Κανελλόπουλος
Από τότε που το site Ελληνικά hoaxes άρχισε να κάνει πολιτική έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας.

Τελευταίο του κατόρθωμα, η μακεδονική γλώσσα. Τι κι αν το ζήτημα της μακεδονικής (ή μη) γλώσσας των γειτόνων μας
ταλανίζει όλους για δεκαετίες και αποτελεί διπλωματικό θέμα, για τα Ελληνικά hoaxes ήταν ευκολάκι. Και το έλυσαν μέσα σε ένα μόνο post. Καταρρίπτεται, αποφάνθηκαν, δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα και δεν την αναγνωρίσαμε ποτέ. Ποιος ΟΗΕ τώρα, τα Ελληνικά hoaxes ξέρουν και από υψηλή διπλωματία και καταρρίπτουν ακόμα και τα... ακατάρριπτα. 

Πάλι καλά που γρήγορα κατάλαβαν το λάθος τους:

«Θεωρούμε ότι προσεγγίσαμε βεβιασμένα και με λάθος τρόπο το συγκεκριμένο θέμα. Εκ των υστέρων διαπιστώσαμε ότι οι πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας ήταν ελλιπείς και εσφαλμένες. Το θέμα της "Μακεδονικής γλώσσας" είναι σύνθετο και πολύπλευρο, και σε καμία περίπτωση δεν εξαντλείται σε λίγες γραμμές, ούτε βέβαια με εύκολους αφορισμούς».


Τα λάθη είναι για να γίνονται φυσικά και όλοι μας κάνουμε. Και όσο πιο ιδεολογικά τυφλωμένος είναι κάποιος τόσο πιο εύκολα μπορεί να υποπέσει σε σφάλματα. 

Τα Ελληνικά Hoaxes έχουν πάρει το δρόμο τους. Περιμένουμε τώρα να καταρρίψουν και τη διαμάχη Ισραήλ και Παλαιστίνης. Ηδη ο ΟΗΕ έχει καλέσει τους διαχειριστές της ιστοσελίδας. Μου κάνει πάντως εντύπωση πως και δεν έχουν καταρρίψει και τον Μαδούρο στη Βενεζουέλα. Τι, μόνο ο Ιάσονας Πιππίνης θα παραμείνει ο ειδικός επί του θέματος; 

Τα Ελληνικά Hoaxes είναι οι Atenistas του διαδικτύου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html