Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ! ! !



Ένα  διαφορετικό σύννεφο πλανιέται πάνω απ την Ευρώπη . 
Αυτή τη φορά για να «εξαγνίσει» το κτήνος του Ναζισμού και να ανοίξει δρόμο στο εφιαλτικό αύριο . 
Και θα το καταφέρει , όσος χρόνος και αν χρειαστεί. Θα τα καταφέρουν γιατί η γενιά που «γνωρίζει» φεύγει σιγά – σιγά, και
αυτοί που μιλάνε είναι λίγοι , ενώ οι υπόλοιποι γνώστες αυτής της γενιάς δεν θα προλάβουν λόγω ηλικίας να μετανιώσουν . 

Θα τα καταφέρουν γιατί η νέα γενιά εκπαιδεύεται μακριά από αξίες αξιοπρέπειας , περηφάνιας, αγάπης στην χώρα των γονιών του και σεβασμό στην ιστορία ακόμα και με τα μελανά της σημεία. Η νέες γενιές εκπαιδεύονται στην λήθη. 
Οι πρωτομάστορες είναι γνωστοί , εδώ και πολλά χρόνια . 
Κάθε τόσο στρατολογούν πρόθυμους πολιτικούς , άξιους να φέρουν το έργο εις πέρας έστω χτίζοντας και λιθαράκι το λιθαράκι .

Μια τέτοια στρατολογημένη κυβέρνηση είναι και η Ελληνική.. η σημερινή ..που αρέσκεται να παριστάνει την αριστερή. Ως τελειοποιημένο προϊόν εργαστηρίου  κάνει να φαίνονται όσοι κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια πρωτόγονοι , με χοντροκομμένες πολιτικές , 
αθώα ύπουλη  
και «πατριωτικά» προδοτική . 
Η μάχη κατά του κομμουνισμού είναι παλιά.. Πέτυχε πολλά και μάλιστα με βοήθεια εκ των έσω. (Απ τα κομμουνιστικά κόμματα της πιο μικρής χώρας , ως το κυβερνών κόμμα της Σοβιετικής Ένωσης) 
Δεν είναι λοιπόν νέα η συζήτηση που έχει ανοίξει και όλοι γνωρίζουν τα προγράμματα της ΕΕ που χρηματοδότησαν προπαγάνδες ΜΚΟ , φορέων , Δήμων και κάθε πρόθυμου προς αυτήν την κατεύθυνση του αντικομουνισμού .. ( και μη μας διαφεύγει πως σε τέτοια εγχειρήματα όποια πέτρα και αν σηκώσεις έναν δημοσιογράφο θα βρείς από κάτω) 
Και λέω αντικομουνισμού , γιατί ο αντισταλινισμός είναι μόνο το δόλωμα …το πρώτο βήμα.. 

Οι φωνές  για το περιβόητο συνέδριο της Εσθονίας δεν είναι τίποτα άλλο από μια εκπαίδευση των πολιτών. Η ουσία δεν είναι τι θα βγει απ αυτό το συνέδριο ,
- αν και ένα αποτέλεσμα αναθεώρησης των θέσεων όσων είχαν αντιρρήσεις στο Ε. Κοινοβούλιο για το θέμα θα ήταν ευπρόσδεκτο-  τα κέρδη απ αυτήν την σάπια «καμπάνια» θα είναι απείρως μεγαλύτερα για τον μακροχρόνιο στόχο τους . 

Γι αυτούς , καλώς ο Κοντονής είπε αυτά που είπε, και καλώς αρνήθηκε να παραστεί . 
Θα υπήρχε καμιά συζήτηση τώρα αν δεν αρνιόταν? Το πολύ- πολύ να διαμαρτυρόταν το ΚΚΕ και μερικά ύπουλα τομάρια που βρίζουν τον Τσίπρα ενώ «δουλεύουν» για την Ευρώπη των Λαών του κόμματος του Τσίπρα . 

http://emaistra.blogspot.com/2017/08/blog-post.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html