Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο ΟΣΙΟΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΟΓΥΝΟ!!!



Tην ενάτη του μηνός Οκτωβρίου η μνήμη του Oσίου Aνδρονίκου, και Aθανασίας της συμβίας αυτού. 

Ο Ανδρόνικος και η Αθανασία ήταν ανδρόγυνο στην Μεγάλη Αντιόχεια των μέσων του 6ου αιώνα μετα Ήταν πιστοί και
φιλόχριστοι και ελεήμονες. Απέκτησαν δύο παιδιά τα οποία πέθαναν ταυτόχρονα σε μία μέρα σαν είχαν φτάσει στην ηλικία των 12 χρόνων. Τι έγινε ρε παιδιά τα πήρε ο Γιαχβέ μαζί του??Δεν μπόρεσαν να τα σώσουν με κανένα θαύμα??Μπεεεε!!!  Αποφασίζουν οι γονείς να εγκαταλείψουν την πατρίδα τους και να φύγουν για τους "Τόπους". Κατέληξαν στην Αίγυπτο, ο Ανδρόνικος σε ανδρικό μοναστήρι και η Αθανασία σε γυναικείο. Κάποια στιγμή συναντήθηκαν τυχαία. 

Η Αθανασία αναγνώρισε τον άνδρα της, αλλά όχι εκείνος την γυναίκα του, «επειδή και εμαράνθη το κάλλος αυτής από την πολλήν άσκησιν, και εφαίνετο ωσάν αράπης», όπως λέγει ο Συναξαριστής. Ρε μπας και έγινε γκέϊ?? Αυτά τα αποτελέσματα έχει η Χριστιανική βλακεία μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε τέρατα!! Τελικά ο Ανδρόνικος αποφασίζει με την ευχή του Γέροντά του να συνασκητέψει με τον Αθανάσιο, δηλ. την γυναίκα του Αθανασία, η οποία του είχε παρουσιαστεί ως άνδρας μοναχός. Ώπα εδώ έχουμε αλλαγή φίλου με θαύμα Γιαχβέ!!Ασκήτεψαν μαζί δώδεκα χρόνια.
 Τώρα ξέρεις θέλεις να αλλάξεις φύλο πήγαινε σε ένα μοναστήρι τήρησε τις εντολές του Ναζωραιου και από γυναίκα θα γίνεις άντρας μαυριδερός!!Αυτό και αν είναι θαύμα!! 

Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html