Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ:ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΙΩΣ ΑΝΤΙΠΟΙΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΜΑΤΑΙΩΣ ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΤΑΙΩΣ ΘΑΠΤΟΝΤΕΣ



Ανακοίνωση 358/7.12.«2018»

Το κράτος που εδώ και 188 χρόνια παριστάνει το «Ελληνικό», χωρίς να είναι τέτοιο σε κανένα από τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά του, τον τελευταίο καιρό ρίχνει και τις τελευταίες μάσκες του και προχωρεί σε καταχώσεις ερειπίων αρχαίων Ελληνικών Εθνικών Ιερών αντί στην αποκατάσταση και ανάδειξή τους. Και το πράττει αυτό με την επαίσχυντη ψευτο-δικαιολογία περί μεγάλων
οικοπεδικών αξιών ή οικοδομικών προοπτικών, ζήτημα που βεβαίως ποτέ δεν έθεσε για τις υπερπλεονάζουσες και τεράστιες εκκλησίες επί εκκλησιών, που σκανδαλωδώς καταλαμβάνουν και πνίγουν κάθε ελεύθερο χώρο εντός των οικιστικών ιστών και πέριξ αυτών.

Μετά την απόφαση για κατάχωση του αθηναϊκού Ιερού της Αγροτέρας Αρτέμιδος, αυτό το ρωμέϊκο και θεοκρατικό κράτος αποφάσισε τώρα την κατάχωση και του Ναού της Αφροδίτης στην Πλατεία Αντιγονιδών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Και ανάλογες εξαφανίσεις αρχαίων υπολειμμάτων του πραγματικού, δηλαδή εθνικού Ελληνισμού, έχουν γίνει κι εξακολουθούν να γίνονται στα γρήγορα και στα «μουλωχτά» σε ολόκληρη την χώρα.

Οι περί άλλων τυρβάζουσες πολιτικές ηγεσίες του τόπου, τι λένε άραγε για αυτή την άμεση επίθεση στην εθνική μνήμη, που δεν είναι βεβαίως νεοφανής, απλώς τώρα είναι πλέον ωμά απροκάλυπτη; Οι περισσότερες καταστροφές αρχαιοτήτων έχουν γίνει άλλωστε μετά από την ίδρυση αυτού του κράτους. Θα θέλαμε λοιπόν να τους ρωτήσουμε όλους για αυτή την άμεση επίθεση στην εθνική μνήμη, ασχέτως του βαθμού ελληνοκαπηλίας που φορούν, όμως δεν το κάνουμε διότι έχουμε ήδη την κακή εμπειρία προηγούμενης πρόσφατης ερώτησης περί της χυδαίας αντιποίησης του Ελληνισμού από την ορθόδοξη θεοκρατία και τους αμέτρητους υπηρέτες της (βλ. Ανακοίνωσή μας 357/19.10.«2018»).

Σε εκείνη την ερώτησή μας, «απαξίωσαν» να δώσουν την οφειλόμενη σε φορέα γνωστής κατά τον νόμο θρησκείας απάντηση, όλα τα εντός κοινοβουλίου κόμματα, εξαιρουμένης μόνον της Χρυσής Αυγής, η οποία μάλιστα απερίφραστα δήλωσε ότι… θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο «το κύρος της Εκκλησίας». Να ρωτήσουμε λοιπόν τι και, κυρίως, ποιους; Αυτές τις περί άλλων τυρβάζουσες πολιτικές ηγεσίες του τόπου, να τις χαίρονται αυτοί που αποτελούν την εκλογική τους πελατεία.

Εμείς τιμούμε μόνον τον Ελληνισμό στην μία και πραγματική μορφή του, δηλαδή τον εθνικό Ελληνισμό. Και το μόνο που επιθυμούμε και γι’ αυτό αγωνιζόμαστε, είναι η βαθιά, οριζόντια και κάθετη Επανελλήνιση. Κάθε κτύπημα και προσβολή προς τα δικά μας, τα εθνικά σεβάσματα, ατσαλώνει το φρόνημά μας και μας στρέφει ακόμα πιο πολύ στον Ιερό Σκοπό.

Εξαφανίζοντας τα αρχαία μας ερείπια, αυτοί που το μεθοδεύουν και αυτοί που το πράττουν δεν εξαφανίζουν ούτε εμάς, ούτε την προαιώνια Ελληνική Εθνική Θρησκεία, ούτε βεβαίως τους Θεούς μας. Τους εθνάρχες Θεούς μας, όπως τους απεκάλεσε κάποτε ο Ιουλιανός. Στο μέλλον που έρχεται, ο τόπος Τους θα ξαναγίνει και φανερά πλέον δικός Τους.

ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ

1 σχόλιο:

  1. «Όσοι δεν έχουν δικά τους προσόντα, καταφεύγουν στους ενδόξους προγόνους και παππούδες τους... με άλλα λόγια, σε τάφους και μνήματα» Μένανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html