Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ!!


Τα ονόματα που θα έπρεπε να έχουν οι κακοκαιρίες στην Ελλάδα
Ανάμεσα σε εκατοντάδες αμερικανιές που υιοθετούμε καθημερινά (κι εμείς και ολόκληρος ο πλανήτης) προέκυψε εσχάτως και μια ακόμα.
Θέλοντας και μη, γνωρίσαμε το τελευταίο διάστημα τον «Ραφαήλ», τη «Σοφία», τον «Τηλέμαχο» και την «Υπατία».
Ένα παρεάκι που θα μπορούσε να είναι πολύ καλό (μάλιστα είναι δυο άνδρες-δυο γυναίκες η αναλογία) αν δεν αναφερόταν στα φαινόμενα κακοκαιρίας που έπληξαν τη χώρα.
Αφού μπήκαμε όμως κι εμείς στη διεθνή λογική με τα… βαφτίσια, δεν χρειάζεται να την εφαρμόζουμε με τυχαίες επιλογές ονομάτων από την αρχαία Ελλάδα.
Θα έπρεπε να την εφαρμόζουμε με ονόματα βγαλμένα από την επικαιρότητα, τα οποία θα περιέγραφαν απόλυτα κάθε καιρικό φαινόμενο.
Όπως, για παράδειγμα, τα εξής:



                                 ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΕΡΑΦΕΙΜ
Θα χρησιμοποιείται για χιονιάδες. Σε καταστάσεις (όπως αυτές της πλειοψηφίας των αστείων του) όπου η θερμοκρασία πέφτει υπό του μηδενός. Ναι, τότε που η επανάληψη του κλισέ για ολα φταίνε οι Έλληνες Θεοί και η Ελληνική Θρησκεία!!
                                                    ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
                                                  Î‘ποτέλεσμα εικόνας για ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Θα αφορά περιπτώσεις καταιγίδων. Αν και το καιρικό φαινόμενο που του ταιριάζει περισσότερο είναι αυτό το ενοχλητικό ψιλόβροχο που, συνδυαζόμενο με αέρα, σου σκάει στα μούτρα και δεν μπορείς να το αποφύγεις ούτε με ομπρέλα, ο Φασιστικός  λόγος του κατά τη διάρκεια των εκκλησιαστικών κηρυγμάτων  μόνο με πραγματικούς χείμαρρους θα μπορούσε να παρομοιάζεται. Μπόρες (σαν τις εκνευριστικές και επιτηδευμένες εκρήξεις του), βροντές (σαν τη φωνή του που επιχειρεί να καπελώσει τους πάντες), τσουνάμια (σαν αυτά που δημιουργεί στα πάνελ).
ΙΗΣΟΥΣΑποτέλεσμα εικόνας για ΙΗΣΟΥΣ
Εδώ θα μιλάμε για ακραία καιρικά φαινόμενα. Τυφώνα κανονικό! Άνεμοι θα μαίνονται με τη σφοδρότητα δηλώσεών στην Καινή. Κατάρες και απειλες  στους ανθρώπους  αν δεν τον πιστέψουν. Πλημμύρες και καταποντισμό θα σημειώνονται με τον ρυθμό και θα ζητά σκληρή τιμωρία για τους αμαρτωλούς!!.
Κι ενώ ολόκληρες περιοχές θα κηρύσσονται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, οι πιθανότητες επιβίωσης για τους πληγέντες θα είναι μικρότερες, όταν οι φτωχοί γίνονται φτωχότεροι και οι αρρώστιες θερίζουν τον άνθρωπο απ’ το να δώσει λύση  προτιμάει την αποχή και την αδράνεια!!Στο όνομα του καταστράφηκε ο Ελληνικός Πολιτισμός!!
«Νικολέττα»
Τα ονόματα που θα έπρεπε να έχουν οι κακοκαιρίες στην Ελλάδα
Ποιος είπε ότι ονόματα θα δίνονται μόνο στα χειμερινά καιρικά φαινόμενα; Το ίδιο θα ισχύσει και μ’ αυτά του καλοκαιριού. Αναζητώντας έναν παράγοντα που να προκαλεί αντίστοιχη αύξηση θερμοκρασιών και παρόμοια παραγωγή ιδρώτα, η αρμόδια επιστημονική ομάδα ερεύνησε και λογαριασμούς του instagram: Συμφωνώντας ομόφωνα ότι, αν η «Κατρίνα» έγινε πασίγνωστη σε όλο τον πλανήτη ως αμερικανικός τυφώνας, η «Νικολέττα» μπορεί να γίνει πασίγνωστη σε όλο τον πλανήτη ως ελληνικός… καύσωνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html