Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Εν-Θυμήσου ποιος είσαι!

Πίσω από της παγωμένες μάσκες των ανθρώπων υπάρχει μια καρδια από φωτιά.Δεν είμαστε εδώ για να καταδικάσουμε κανέναν,είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε..Αναγνωρίζουμε ο ένας τον άλλο και έχουμε στην καρδια μας μονο αγάπη..Μεταβάλουμε το δηλητήριο σε αγνό νερό και δεν
αντιμαχόμαστε με τον οποιον δήποτε αν δεν αξίζει την τιμή της μάχης..Δεν χάνουμε την υπομονή μας στα δύσκολα,δεν υποχωρούμε και δεν σπαταλάμε ενέργεια σε άσκοπα λόγια..Έχουμε τα ματια τις ψυχής μας ανοιχτά για να δούμε τα μηνύματα και προχωράμε ως το τέλος με βήμα γοργό..Χαιρετώ σας αδέλφια.Έρρωσθε και ευδαιμονείτε!















Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη. Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ’ οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση». Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας. Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους. Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις.






ΕΛΛΑΣ= ΓΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

ΕΛ= ΦΩΣ + ΛΑΣ= ΧΩΜΑ, ΓΗ

ΑΡΕΤΕΣ, ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΜΟΥΣΙΚΗ: Stephen J. Anderson – Every Hour

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΠHΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΝΕΒΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ SONY.

ΕΛΛΑΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ


ΑΓΑΠΗ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ
ΑΙΘΗΡ
ΑΛΗΘΕΙΑ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
ΑΝΔΡΕΙΑ
ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ
ΑΝΤΙΛΗΨΗ
ΑΞΙΕΣ
ΑΡΕΤΗ
ΑΡΜΟΝΙΑ
ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
ΓΝΩΣΗ
ΔΙΑΝΟΙΑ (Δ Ν Α)
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ
ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ
ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΕΝΟΡΑΣΗ
ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΕΡΩΣ
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΤΗΤΑ
ΕΥΓΕΝΕΙΑ
ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ
ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ
ΕΥΠΡΑΞΙΑ
ΕΥΣΕΒΕΙΑ
ΖΩΗ
ΗΘΟΣ
ΗΡΕΜΙΑ
ΘΑΡΡΟΣ
ΘΕΛΗΣΗ
ΘΕΟΣΕΒΕΙΑ
ΙΔΑΝΙΚΑ
ΚΑΛΛΟΣ
ΚΑΛΟΣΥΝΗ
ΚΟΣΜΟΣ
ΛΟΓΙΚΗ
ΛΟΓΟΣ
ΜΑΘΗΣΗ
ΜΕΤΡΟΝ
ΝΟΗΣΗ
ΝΟΜΟΣ
ΝΟΥΣ
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΝΕΥΜΑ
ΣΕΒΑΣΜΟΣ
ΣΟΦΙΑ
ΣΥΓΓΝΩΜΗ
ΤΕΧΝΗ
ΤΙΜΗ
ΥΠΕΡΒΑΣΗ
ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ
ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ
ΦΥΣΙΣ
ΦΩΣ
ΧΑΡΑ
ΨΥΧΗ






Αιθήρ = Αεί θέρειν = Αιωνίως θερμαίνειν

Σαν Έλληνες χρειάζεται να αποβάλλουμε την υλιστική νοοτροπία που εγκλωβίζει τη συνείδηση και το πνεύμα μας. Το νόημα της όλης ύπαρξής μας, παρ’ όλο που βρίσκεται εκτεθειμένο εκεί έξω, συνεχίζουμε να μην μπορούμε καν να το αγγίξουμε…





Θεοί εν δυνάμει Άνθρωποι…
…Άνθρωποι εν δυνάμει Θεοί

Οι Έλληνες κατάφεραν να εξανθρωπίσουν τα στοιχεία της φύσης, με τις ιδιαιτερότητες, τα θετικά και τα αρνητικά, με τις ξεχωριστές λειτουργίες του κόσμου. Κατάφεραν επίσης να θεοποιήσουν τον άνθρωπο, φτάνοντας στο απόγειο της Γνώσης, της Τέχνης, του Πολιτισμού, της Επιστήμης, της Γλώσσας, του Έρωτα, του Κάλλους και του Πνεύματος. Να φτάσουν στην κορυφή του Ολύμπου και να κατέβουν ξανά μυημένοι ώστε να διδάξουν στην ανθρωπότητα τις υπέρτατες αξίες και ιδανικά.





Προκαλεί πάμπολλα ερωτήματα το γεγονός ότι οι αρχαίοι Έλληνες είχαν την τεχνογνωσία και τα μέσα να κάνουν λεπτομερή ανάλυση στον κώδικα DNA. Με θαυμασμό σήμερα, καθώς μελετάμε τα αρχαία συγγράμματα, ανακαλύπτουμε ολοένα και περισσότερες κωδικοποιημένες πληροφορίες με άρρητες γνώσεις ενός πανάρχαιου και μυστήριου κόσμου, σε αντίθεση με ότι μας έμαθαν στα σχολεία, στα πανεπιστήμια και στα εγκυκλοπαιδικά βιβλία.





ΙΧΩΡ





ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ….ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ..ΠΟΛΕΜΑ ΕΛΛΗΝΑ!





Και λίγη μουσικούλα !




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html