Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ:ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ& ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ!



ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ & ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ 
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ! 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣ ΕΧΕΙ: 
Αφορμή του παρόντος μου έδωσαν τα πρωτοσέλιδα της «Ελεύθερης Ωρας» 04-03-11 & 08-03-11 με τίτλο, «Παπαγαλάκι των Εβραίων ο Βενέδικτος» & «Βενέδικτος = 666» «Για να εξιλεωθούν οι Εβραίοι από την Σταύρωση του Ιησού ...;». 
Οπου Σιωνιστικές θεωρίες συνωμοσίας και Βατικανό. 
Ο Πολιτισμός της θρησκείας ας μας ενώσει ενώπιον του παντουρκισμού και Ισλαμισμού. 
2. Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου ...; (Αντίφωνα) Δ' ήχο 
3. Μνήσθητι της Συναγωγής Σου, ής εκτίσω απ' αρχής. 
4. Σταυρόν χαράξας Μωϋσής ...; (Καταβασίαι υψώσεως Τιμίου Σταυρού). 
5. Επί Οίκον Δαυΐδ φόβος Μέγας ...; (Αναβαθμοί Α! ήχου) 
6. Ανθος εκ της ρίζης Ιεσσαί ...; (Καταβασίαι Χριστουγέννων) 
7. Ρίζης εκ Δαυΐδ εβλάστησας (Κανών της Θεοτόκου) 
8. Αντελάβετο Ισραήλ παιδός αυτού, μνησθήναι ελέους ...; Τω Αβραάμ και τω σπέρματι αυτού ...; (Στίχος Θεοτόκου) 
9. Ο τα ύδατα πάλαι νεύματι Θείω, εις μιαν συναγωγήν ...; και τεμών θάλασσαν Ισραηλίτην λαώ ...; (Κανών Γ! ήχου). 
10. Ως πάλαι τους ευσεβείς τρεις παίδας εδρόσισας, εν τη φλογί τη Χαλδαϊκή.. (Ιερό βιβλίο Παρακλητική/ Ορθρος Κανών).
11. Θαλάσσης το Ερυθραίον πέλαγος αβρόχοις ίχνεσιν, ο παλαιός πεζεύσας Ισραήλ ...; (Κανών Δ! ήχου) 
12. Εν τη καμίνω Αβραμιαίοι παίδες ...; (Κανών - Παρακλητική). 
13. Χείρας εκπετάσας Δανιήλ ...; (Κανών, βιβλίο Παρακλητική) 
14. Χαίροις η καλλονή Ιακώβ ...; (Προσόμοια Θεοτόκου). 
15. Εν τη Ερυθρά θαλάσση, της απειρογάμου Νύμφης ...; Εκεί Μωϋσής διαιρέτης του ύδατος ...; (Δοξαστικόν Πλ.Α! ήχου 
16. Εφάνης τω Μωϋσή εν βάτω ...; (Κανών - Παρακλητική). 
17. Επί Οίκον Δαυΐδ, τα φοβερά τελεσιουργείται ...; (Αναβαθμοί & Αντίφωνα πλ. Α! ήχου) 
18. Ιππον και αναβάτην εις θάλασσαν Ερυθράν ...; (Κανών & Ειρμός πλ.Α! ήχου). 
19. Ως εν ηπείρω πεζεύσας ο Ισραήλ ...; (Κανών πλ. Β! ήχου) 
20. Την αιχμαλωσίαν Σιών. (Αναβαθμοί - Αντίφωνα Βαρέως ήχου) 
21. Κάμινον Μακαββαίους Παίδες ...; (Καταβασίαι Βαρέως ήχου, ωδή ζ! Ειρμός) 
22. Αφλεκτος πυρί εν Σινά προσομιλούσα ...; (ωδή η! Ειρμός Βαρέως ήχου). 
23. Οι μισούντες Σιών ...; Συγκόψει γαρ Χριστός αυχένας αυτών τομή βασάνων ...; (Αναβαθμοί πλ. Δ! ήχου). 
24. Αρματηλάτην Φαραώ εβύθισε ...; Μωσαϊκή ράβδος.. (Κανών Ορθρου πλ.Δ! ήχου). 
25. Επταπλασίως κάμινος των Χαλδαίων ο τύραννος ...; (Ωδή η! Ειρμός πλ. Δ! ήχου). Και άλλα πολλά ...; 
Από όλα τα παραπάνω συμπεραίνουμε ότι οι ιεροί υμνωδοί μας ήταν Σιωνιστές ή θαυμαστές του Σιωνισμού από θρησκευτικό φανατισμό, άγνοια, αφέλεια και επιπολαιότητα. 
26. Μόνο τη Μεγάλη Εβδομάδα τιμωρούμε τους Εβραίους φραστικά ψάλλοντας, «Λαός δυσεβής και παράνομος ...;» και άλλα τινά. 
27. Η αναφορά στα ονόματα των Μωϋσή, Ααρών κλπ. προφητών του Ισραήλ μέσα στις Ελληνικές εκκλησίες πάει σύννεφο, αλλά και οι υμνωδίες στους Βασιλείς του Ισραήλ Δαυΐδ και Σολομώντα. 
Τώρα τη Μεγάλη Σαρακοστή γίνεται οργασμός υμνολογιών των Εβραίων, της Σιών, και του Ισραήλ μέσα στις Ορθόδοξες Εκκλησίες. 
Τα ονόματα των προπατόρων Αβραάμ, Ισαάκ και Ιακώβ, μνημονεύονται ακαταπαύστως. 
Οι υμνολογίες και δοξολογίες στους τρεις Μακαββαίους παίδας πάει σύννεφο μέσα στους ιερούς Ναούς, της Ορθοδοξίας. 
Φανατισμένοι ιερωμένοι της Χριστιανοσύνης, στα πρώτα χριστιανικά χρόνια, κατέστρεψαν την αρχαία μας Ελληνική κληρονομιά, και τα αρχαία μνημεία των προγόνων μας. 
Εορτάζουμε όλους τους προφήτες του Ισραήλ, Ηλία, Ησαΐα, Ιερεμία, Δανιήλ, Ιεζεκιήλ, Ιωήλ, Αββακούμ, Ναούμ, Ζαχαρία, κ.λπ. Ενώ ξεχάσαμε τον Σωκράτη, Πλάτωνα, Αριστοτέλη, Αρχιμήδη, Πυθαγόρα, Δημόκριτο (Πυρηνική φυσική), Ηρόδοτο, τους ήρωες Αχιλλέα, Λεωνίδα, Θεμιστοκλή, Αλκιβιάδη, κ.λπ. Οι Μητροπολίτες μας έχουν Εβραϊκά ονόματα, όπως π.χ. Ιωήλ, Δανιήλ, Ιερεμίας, Εφραίμ, Ηλίας, Ησαΐας, Συμεών, κ.λπ. 
Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας, συλλειτούργησε προ καιρού με τον Αρχιραββίνο του Διεθνούς Σιωνισμού, σε Αρχισυναγωγή των ΗΠΑ, πράγμα που απαγορεύεται από τους ιερούς κανόνες και τιμωρείται με καθαίρεση και αποσχηματισμό!!! 
Καληνύχτα Ελλάδα ...; 
Ποίαν έτι χρείαν έχομεν μαρτύρων;;;
 sionismos_2
Συμφωνούμε και επαυξάνουμε αφού, Το κράτος του Βατικανού από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν στήριγμα και θεμέλιο του διεθνούς Σιωνισμού, αφού όλες οι Μασωνικές οργανώσεις εκεί άνθισαν, υπενθυμίζω, Τάγματα Ιπποτών, Ναϊτες, Σταυροφόροι, Μασώνοι, OPUS DEI, ILLUMINATI, και άλλες αδελφές τεκτονικές Στοές. 
Το φαινόμενο αυτό εν μέρει εξηγείται, από άκρατο χριστιανικό φανατισμό των Καρδιναλίων, λόγω Εβραϊκών καταβολών και εθνικότητος του ιδρυτού της Χριστιανικής θρησκείας, και όλων των στελεχών Αυτού. Οι Πάπες και Καρδινάλιοι μπέρδευαν τους Εβραίους με το Διεθνή Σιωνισμό.
Όμως ευρισκόμενοι εν όψει βιαίων και τρομακτικών μεταβολών στην Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική στον πλανήτη μας, όπου τα «πάντα ρει», με μεγάλη ταχύτητα, οφείλουμε με αντικειμενική σκέψη να αντιμετωπίσουμε τη νέα περιρρέουσα ατμόσφαιρα, αλλά και πραγματικότητα, αφού τα γεγονότα τρέχουν και δεν μας προλαβαίνουν. Εμείς λέμε: 
Δεν είναι μόνον η Καθολική εκκλησία με τον Βενέδικτο, (Κατά κόσμον Ιωσήφ Ράτσινγκερ - ΓερμανοΕβραίος), που είναι φιλοΣιωνιστική, αλλά και η Ορθοδοξία και γενικά όλη η Χριστιανοσύνη και μη προς κακοφημισμό. Επειδή όλα όσα γράφουμε οφείλουμε να τα αποδεικνύουμε, παραθέτω ακριβή στοιχεία. Παραθέτω ανθολόγιο υμνωδιών. Μέσα στους Ορθοδόξους Χριστιανικούς Ναούς, ψάλλουμε συνεχώς σε Εσπερινούς και Ορθρους τα κάτωθι:
1. Χαίρε Σιών Αγία, μήτηρ των Εκκλησιών ...; 
Μόνο ο Βασιλεύς των Εβραίων Ηρώδης μας τα χάλασε με τη σφαγή των νηπίων ...; αλλά και ο προφήτης Ζαχαρίας, με τη κακή προφητεία του, τότε που είπε: «Εξεγερώ τα τέκνα σου Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων». 
Θέλετε και άλλα;;; Ανοίξτε το ιερό βιβλίο «Ψαλτήριον» ύμνοι του Δαυΐδ και του Σολομώντα, και θα καταλάβετε, ομοίως τις προφητείες που διαβάζουμε από τα ιερά βιβλία στους μεγάλους Εσπερινούς, αλλά και στην ακολουθία των Ωρών, Χριστουγέννων, Θεοφανείων και Μεγάλης Παρασκευής εκεί και αν είναι υμνολογίες και δοξολογίες για τη Σιών, το Ισραήλ και τους Εβραίους.
Όλοι οι Ναοί μας είναι στολισμένοι με αγιογραφίες και εικόνες που απεικονίζουν όλους τους προφήτες και Πατριάρχες του Ισραήλ με άγρια και απαίσια μορφή, που προκαλεί φόβο ...; Η Χριστιανική Ορθοδοξία είναι θυγατρική της Εβραϊκής θρησκείας, αφού ο ιδρυτής της θρησκείας μας, η μητέρα Αυτού, όλοι οι Απόστολοι και οι προφήτες ήταν Εβραίοι. 
Οι φανατικοί ιερωμένοι Χριστιανοί, μέχρι τα αετώματα του Παρθενώνα κατέστρεψαν. Αυτά, ούτε οι βάρβαροι Τούρκοι δεν τόλμησαν να καταστρέψουν. Ούτε και οι Ναζί. Σαν Ιερό μας βιβλίο έχουμε τη Βίβλο (Παλαιά Διαθήκη), η οποία είναι η αρχαία ιστορία του Ισραήλ. 
Οι Αρχιερείς μας απέκτησαν ονόματα όπως Ιωήλ, Βαρνάβας, Βαρθολομαίος, ονόματα Εβραϊκά κακόηχα που προκαλούν το γέλωτα, θυμηδία, αποτροπιασμό και αηδία όταν τα ακούς. Οι Αρχιερείς και ιερείς, ντύνονται με τη μαύρη ενδυμασία και τις μαύρες κουκούλες, των ραββίνων του Ισραήλ, έτσι όπως ντύνονταν οι Αρχιραββίνοι, Άννας και Καϊάφας, οι σταυρωτές του Κυρίου. Μιμούνται τους δολοφόνους του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού, από ακραίο φανατισμό σε ό,τι το Εβραϊκό.
Ο πρώην λοχαγός του Τουρκικού στρατού, σήμερα, είναι Πατριάρχης της Ορθοδοξίας, αλλά και όλοι οι Μητροπολίτες του Οικουμενικού Θρόνου είναι Τούρκοι. 
Φαντάζεσθε να ζούσε σήμερα ο μακαριστός Χριστόδουλος ...; ο αποκαλούμενος «Κεραυνός» ...; θα είχε αφυπνίσει τους Έλληνες και Αμερικανοτραφείς Πρωθυπουργοί τύπου Jeffrey δεν θα μπορούσαν να σταθούν, εξ άλλου γι' αυτό τον «φάγανε» οι Κοσμοκράτορες, για να μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και έβαλαν στη θέση του ένα άφωνο ιχθύ ...;
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, θαυμαστής και λάτρης της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης και ομογενοποίησης των λαών της γης, της πολυπολιτισμικής κοινωνίας των χαζοκουλτουριάρηδων «Ελλήνων» πολιτικών, τηρεί σιχήν ιχθύος απέναντι στη Σιωνιστική Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, εγνωσμένου διεθνιστικού φρονήματος στα Εθνικά μας Θέματα, ενώ η χώρα μας Ισλαμοποιείται ...; 
Αντώνης Ι. Γρυπαίος 
Διεθνολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html