Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

ΑΛΕΞΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΕΣ ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!!

ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ,,,

Αποτέλεσμα εικόνας για κλαμα ο τσιπρασ
Ο Αλέξης Τσιπρας έχασε την μεγάλη ευκαιρία να γραφτεί το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Ελλάδος!!Ως ένας ακόμη ΛΑΟΠΛΑΝΟΣ πολιτικός   μοίρασε υποσχέσεις που δεν κράτησε ποτέ!!
Δεν τα έβαλε ποτέ με το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο!!
Δεν έστειλε στην φυλακή κανένα πολιτικό απατεώνα δεν ζήτησε από κανένα πίσω τα κλεμμένα!!Δεν πραγματοποίησε τον 


διαχωρισμό Κράτους εκκλησίας που έταξε στον λαό!!

Και μην ακούσω για πολιτικό κόστος διότι σύμφωνα με όλες τις δημοσκοπήσεις τον θέλει το 75% του Ελληνικού λαού!!Επέλεξε να συγκυβερνήσει με άχρηστους και όχι με άξιους!!
Επέλεξε πολιτικά λαμογια από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και τον βαρεμένο Καμμενο!!
Αντι να κάνει κατάσχεση της παράνομης εκκλησιαστικής περιουσίας η οποία αποκτήθηκε από τους Οθωμανούς κατακτητές,αντι να ζητήσει από αυτούς που λήστεψαν τα δημόσια ταμεία να επιστρέψουν τα κλεμμένα , ακολούθησε την πεπατημένη φορτώνοντας τον Έλληνα πολίτη με δυσβάσταχτα βάρη και με άγρια φορολογία!!Η εκκλησιαστική περιουσία μπορεί να ξεχρεώσει την πατρίδα μας όχι μια αλλά οκτώ φορές!!Τι άλλαξες Αλέξη?ΤΙΠΟΤΑ!! Στην παιδεία άφησες το παπαδαριό να αλωνίζει δεν πραγματοποίησες ριζικές αλλαγές και η αιμορραγία προς άλλες χώρες των νέων συνεχίζεται!!Δεν συγκρούστηκες με το εκπαιδευτικό κατεστημένο αφήνοντας άχρηστους εκπαιδευτικούς να δημιουργούν νέους με μηδέν οράματα εύκολα θύματα σε  πολιτικούς και θρησκευτικούς απατεώνες!!!!Τόσοι Έλληνες επιστήμονες διαπρέπουν στις ξένες χώρες δεν ζήτησες την βοήθεια κανενός από αυτούς , συνεργάστηκες με τον κάθε βαρεμένο!!
Στην ουσία ποτέ δεν λειτούργησε το πόθεν έσχες για να επιστραφούν πίσω τα κλεμμένα!!Σήμερα Αλέξη πληρώνεις τα δικά σου λάθη επέλεξες τον εύκολο δρόμο την εξόντωση του πολίτη ,απέφυγες όπως και οι προηγούμενοι να συγκρουστείς με το πολιτικό και θρησκευτικό κατεστημένο που καταστρέφει την Ελλάδα και τους Έλληνες!!

ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html