Δευτέρα 1 Αυγούστου 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΜΑΪΜΟΥΔΕΣ!!Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΙΧΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ!!

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑ!!!

alt
ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΤΟΥ ΡΟΛΟ!!
 
ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΡΑΚΤΟΡΑΣ??ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ !!!
 Πρόκειται για τον Δημήτριο Μιχάκη -- Αλέξανδρο που δεν λείπει από καμία συγκέντρωση Ελλήνων!!Δείτε τον  εδώ σε εκδήλωση του σφαγέα των Ελλήνων Θεοδοσίου!!

  ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΔΗΜ. ΜΙΧΑΚΗ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ!!ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ!!  ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΕΛΛΗΝ "ΙΕΡΕΑΣ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΗΝΟΜΑΪΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΛΟΓΟ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ...ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ??ΣΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!ΠΗΓΗ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ   ΑΥΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΤΕ!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html