Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΥΡΥΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ
YΓ2.    Ο Θεολόγος δρ.Γ.Μουστάκης για το Άγιο Όρος και τον Χίτλερ:
:Οι προδότες ρασοφόροι τωρα δικαιώνονται  γιατί όπως αποκαλύφθηκε εκτελούσαν εντολές της ...Παναγίας!!Δείτε εδώ!!
Ήκουσα να ομιλή: «Είμαι η Παναγία. Μη φοβείσαι παιδί μου, είπε! Εγώ ενεφανίσθην να σου είπω τρεις λόγους, τους οποίους να μη λησμονήσης:


1)   Ο παρών πόλεμος εκηρύχθη απροκαλύπτως και αναιτίως υπό της Ιταλίας εναντίον της Ελλάδος. Θελήματί μου η  Ελλάς θα εξέλθη τούτου νικηφόρως.ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΠΕΣΕΣ ΕΞΩ ΜΑΡΙΑΜ!!
2)   Ο πόλεμος ούτος εκηρύχθη εναντίον της Ελλάδος, ί να γνωρίση ο κόσμος, ότι αφορμή τούτου είναι η απομάκρυνσίς του εκ της Χριστιανικής θρησκείας, καθ' ην ύβρι ζεν, εβλασφήμει τα θεία της και έρρεπε προς τον εκφυλισμόν και την ακολασίαν και ούτως συμμορφωθή, ίνα μάθη ότι υπάρχει και προΐσταται ο Θεός. Τρανώτατα δε τεκμήρια της υπάρξεως ταύτης είναι τα συχνά θαύματα των Αγίων της Εκκλησίας του Χριστού.
3)   Έπρεπε να μάθη ο κόσμος, ότι ο δίκαιος πάντοτε υπερισχύει της βίας.
Ανάφερε, λοιπόν, ταύτα και εγγράφως εις τον Διοικη τήν σου, ίνα μη πτοηθή προ ουδενός κωλύματος, καθότι υπό την προστασίαν Μου ο Ελληνικός Στρατός θα νικήση!».
ΠΗΓΗ..
https://www.greekpress.gr/1940-%CF%84%CE%BF-%CE%AD%CF%80%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B1%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1/
 Η ιστορία επαναλαμβάνεται!!Μετά τον Κοσμά τον Αιτωλό  που υποστήριζε ότι τους Τούρκους μας στους έστειλε ο "καλός" Χριστούλης για το  δικό μας καλό, τώρα αυτοπροσώπως η μανα του Ναζωραίου  αποκαλύπτει  ότι μας  έστειλε τους Ιταλούς γιατί απομακρυνθήκαμε από την  χριστιανική ....θρησκεία!!Καταγγέλω την τότε πολεμική ηγεσία της Ελλάδας ότι ενώ γνώριζαν ότι με την βοήθεια της Παναγίας θα νικούσαν, έστειλαν χωρίς λόγο τους Έλληνες στρατιώτες  να πολεμήσουν!!! Απίστευτη γελοιότητα!!! Όταν λέω ότι ο χριστιανικός ιός βλάπτει σοβαρά τον εγκέφαλο, κάποιοι με λένε υπερβολικό!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html