Τρίτη 11 Μαΐου 2021

"ΑΓΙΟΣ" ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ! ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΓΡΙΑ!!!


"ΑΓΙΟΣ" ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ: ΑΦΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ! ΡΟΖ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΑΛΟΓΡΙΑ
Γεννήθηκε το 1846 στην Σηλυβρία της Θράκης σπούδασε στην Κωνσταντινούπολη και το 1885 πήγε στη Αλεξάνδρεια και εργάστηκε ως γραμματέας στο "Πατριαρχείο όπου και τον έδιωξαν κακήν κακώς γιατί πήγε να φάει την θέση του "Πατριάρχη Σωφρόνιου!!Ήλθε στην Αθήνα και όπως όλοι οι τεμπέληδες ρασοφόροι προσλήφθηκε στο υπουργείο αμάθειας και θρησκευμάτων ως.....ιεροκήρυκας!!!!!! Ο Νεκτάριος αρχικά

αφού τελείωσε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, αποπέμφθηκε λόγω του αναθέματος στον Βενιζέλο μαζί με τους υπολοίπους επισκόπους, πίστεψε πως τα πράγματα ίσως εξομαλυνθούν. Η αρχική αισιοδοξία όμως διεκόπη όταν 1918 κατηγορήθηκε από μητέρα μοναχής για ανηθικότητα!!! Το 1894 έγινε......διευθυντής στην Ριζαριο σχολή των Αθηνών(να γιατί βγάζουμε φωστήρες μαθητές) και αφού τα οικονόμησε έκανε το όνειρο του πραγματικότητα!!Έκανε δικό του μοναστήρι στην Αίγινα και έγινε ηγούμενος ο αρχομανής!!Δεν υπάρχει πουθενά επίσημη αναφορά για ένα έστω θαύμα!!Δείτε τώρα πως πέθανε το 1920 ο άνθρωπος που πιστεύουν οι ιουδαιοχριστιανοί ότι κάνει θαύματα!!Πέθανε λοιπόν στο Αρεταιειο νοσοκομείο με φρικτούς πόνους από καρκίνο προστάτη!! Από αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπόρεσε να κάνει καλά τον εαυτό του που δεν μπόρεσε τουλάχιστον να έχει έναν ήσυχο θάνατο περιμένουν οι ιουδαιχριστιανοί να τους θεραπεύσει μέσο θαύματος.Το μόνο θαύμα που μπορεί να κάνει ο Νεκτάριος είναι να πολλαπλασιάσει τα ευρώ της Εκκλησίας!!ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ > οι υπογεγραμμένοι Μητροπολίται εντολήν ελάβομεν παρά χιλιάδων εφέδρων και πολιτών να αναγνώσωμεν βαρύτατον αφορισμόν κατά του ενόχου ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου, του προδώσαντος το έθνος μας εις τους Αγγλογάλους του ατίμως συνεννοηθέντος μετ'; αυτών ίνα στείλωσι την προχθεσινήν νόταν είς την Ελλάδα, μόνον και μόνον δια να πικρανθεί ο λατρευτός μας Βασιλεύςκαι εκβιασθή όπως καλέση επί την αρχήν τον ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΝ ΤΡΑΓΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΝ, τον ηθικόν αυτουργόν της πυρπολήσεως του Τατοΐου , τον ηθικόν αυτουργόν των βασάνων ας υπέστησαν οι ανδραγαθήσαντες αξιωματικοί μας εις χείρας του ανάνδρου Σαράιγ.
Κατ'; αυτού όθεν του ΠΡΟΔΟΤΟΥ Βενιζέλου ανεγνώσαμεν αφορισμόν όπως ενοκήψωσι:
Τα εξανθήματα του Ιώβ.....
Το κήτος του Ιωνά
Η λέπρα του Ιεχωβά
Ο μαρασμός των νεκρών
Το τρέμουλο των ψυχορραγούντων
Οι κεραυνοί της κολάσεως
Και αι κατάραι και τα αναθέματα των ανθρώπων. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΕΔΩ!!ΑΚΟΥ ΙΩΒ ,ΙΩΝΑ ,ΙΕΧΩΒΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ!!!
«Τας ιδίας αράς θα αναγνώσωμεν και κατ'; εκείνων οίτινες κατά τας προσεχείς εκλογάς θέλουσι δώσει λευκήν ψήφον προς τον ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗΝ Βενιζέλον και θα παρακαλέσωμεν, συν τοις άλλοις όπως μαρανθώσιν αι χείρες, τυφλωθώσιν οι οφθαλμοί και κωφαθώσι τα ώτα».
Γένοιτο.
ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ...


«Κατά Ελευθερίου Βενιζέλου φυλακίσαντος αρχιερείς και επιβουλευθέντος την βασιλείαν και την πατρίδαν, ανάθεμα έστω».


Αντρες, γυναίκες, παιδιά, κυρίες και κύριοι του λεγομένου "καλού κόσμου",- μεταξύ των οποίων και ο Αγ. Νεκτάριος αλλά και αγράμματοι ανθρωποι παρασυρμένοι απο τους παπάδες πήγαν φορτωμένοι πέτρες μεγάλες και μικρές και τις έριξαν, μάζα άμορφη, στο Πεδίον του Άρεως, αναθεματίζοντας, το "Βελζεβούλ", τον "προδότη".
Φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html