Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΒΛΑΣΦΗΜΟΣ - ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΖΑΡΑΤΟΥΣΤΡΑ



 Αγαπητοί μου φίλοι μετέφρασα στα ελληνικά από τα αγγλικά, αποσπάσματα από τον Νόμο του Ωρομασδη, όπως δόθηκε στον προφήτη του τον Ζαρατούστρα.

 "Δεκαέξι τέλειες χώρες δημιούργησε ο Αχούρα Μάζδα και άλλες τόσους θανάτους δημιούργησε ο Αρια Μανού. Ο Αχούρα Μάζδα μίλησε στο Σπιτάμα Ζαρατούστρα λέγοντας:  Το δέκατο των καλών χωρών που εγώ ο Ωρομάσδης δημιούργησα ήταν η όμορφη Χαραχβάϊτη. Και ήρθε ο Αριμάν που είναι όλο θάνατος και έχτισε την αμαρτία για την οποία δεν υπαρχει εξιλέωση το θάψιμο των νεκρών."

Ορίστε φίλοι μου ποια είναι η μεγάλη αμαρτία. Να θάβεις στην γη τον νεκρό σου. Έχουμε όμως μάθει να λέμε ότι ο Αχουρα Μαζδα είναι ο καλός θεός του φωτός και της σοφίας.

"Οι δεκαέξι καλές χώρες που εγώ ο Αχούρα Μάζδα, δημιούργησα, ήταν οι χώρες ..όπου οι ανθρώποι ζούσαν χωρίς άρχοντες. Επειτα ήρθε ο Αριμαν που είναι όλο θάνατος και αντιδημιούργησε τον Χειμώνα, την δουλειά των Ντέβας."

 Οι Ντέβας λοιπόν έφτιαξαν νόμους και δημιουργησαν βασίλεια και πολιτείες. Και ποιοι είναι αυτοί οι Ντέβας; Είναι οι φωτεινοί θεοί των Ινδών. Η λέξη Ντεβας σημαίνει ο φωτισμένος. Οι Ινδοί έλεγαν Ασούρας τους κακους διαβολικούς δαίμονες. Όμως οι Πέρσες Ασουρα λένε τον Μαζδα τον θεό του καλού. Η φιλοσοφία του Ζωροάστρη χτίστηκε πάνω στην αντίθεση της στον Αριμαν και τους Ντέβας. Για τους Πέρσες αυτους και οι θεοί των Ελλήνων είναι Ντέβας. 

Ας δούμε όμως ένα χαρακτηριστικό των Ντέβας.

"Ο Ωρομάσδα απάντησε: Ο άνδρας που ξαπλώνει με άνδρα όπως ένας άνδρας ξαπλώνει με μιά γυναίκα, ή όπως μια γυναίκα ξαπλώνει με ένα άνδρα, είναι ένας άνδρας που είναι Δέβας, (Δαίμονας) Αυτός ο άνδρας λατρεύει τους Δέβας, είναι ο άνδρας που είναι Δέβας πριν πεθάνει και γίνεται αόρατος Δέβας μετά τον θάνατο, έτσι είναι αυτός εναξαρτήτως αν ξαπλώνει με άνδρα όπως με άνδρα ή όπως με γυναίκα."

 Έτσι ξεκινάει η καταδίωξη της ομοφυλοφιλίας, μια καταδίωξη που δεν υπάρχει στον ελληνικό ή τον Ινδικό πολιτισμό. Τέλος πάντων αυτοί οι Ντεβας κάνουν και την πιο μεγάλη αμαρτία να θάβουν τους νεκρούς τους. Διαβαστε για να γνωρίζετε. Οι οπαδοί του καλού θεου, παίρνουν τα όπλα και σκοτώνουν όσους θαβουν τους νεκρους τους και ξεθάβουν τα πτωματα καταστρεφοντας τους ταφους και τα μαυσωλεία. Φανταστειτε την φρίκη των πρώτων ανθρώπων που αντιμετωπισαν την σοφία και την αγαθότητα του καλού θεού των Περσών.

Και τι πρέπει να κάνεις ο σοφός άνθρωπος τους νεκρούς του; Σύμφωνα με την ύψιστη σοφία του Αχουρα Μαζδα, πρέπει να τα δώσει να τα φάνε τα σκυλιά και τα όρνια. Μάλιστα. Φανταστείτε λοιπόν όταν οι φανατικές ορδές των Ζωροαστρών κατεστρεφαν τις πόλεις των Ντεβας και ξέθαβαν τους νεκρους τους, γκρεμίζοντας τα μαυσωλεία και τα ταφικά μνημεία.  Αλλά διαβάστε το υπέροχο κείμενο της Περσικής σοφίας για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται.



Αποσπάσματα από τα ιερά κείμενα του Ζωροάστρη.

Η ΓΗ
Ω Δημιουργέ του υλικού κόσμου, εσύ άγιε μοναδικέ! Αν ένας άνθρωπος θάψει στη γη ένα πτώμα σκύλου ή ένα πτώμα ανθρώπου, και αν δεν το ξεθάψει μέσα σε μισό έτος, ποιά είναι η τιμωρία που πρέπει να πληρώσει;
Ο Ωρομάσδης απάντησε: 500 μαστιγώματα με το Ασπαχάστρα, 500 μαστιγώματα με τον Σπρασοκαράνα
 37. Ω Δημιουργέ του υλικού κόσμου, εσύ αγιε μοναδικέ! Αν ένας άνθρωπος θάψει στη γη ένα πτώμα σκύλου ή ένα πτώμα ανθρώπου και δεν το ξεθάψει σε ένα έτος, ποιά είναι η τιμωρία που πρέπει να πληρώσει. Ο Ωρομάσδης απάντησε: 1000 μαστιγώματα με το Ασπαχάστρα, 1000 μαστιγώματα με τον Σπρασοκαράνα

Ο Ωρομάσδης απάντησε: Στις ψηλότερες κορφές, εκεί που ξέρετε υπάρχουν συνεχώς σκυλιά που τρώνε τα πτώματα και πουλιά που τρώνε τα πτώματα. Ω αγιε Ζαρατούστρα!  Εκεί πρέπει οι πιστοί του Μάζδα να δέσουν το σώμα, από τα πόδια και από τα μαλιά με χαλκό, πέτρες ή πηλό, μην τυχόν και τα πουλιά και τα  σκυλιά μεταφέρουν το πτώμα στο νερό ή στα δέντρα.
 Ω Δημιουργέ του υλικού κόσμου, εσύ αγιε μοναδικέ! Οταν έρθει ο χειμώνας που να αποθέσομε τά κόκαλα των νεκρών, Ω Ωρομάσδα;
Ο Ωρομάσδα απάντησε: Οι πιστοί του Μάζδα πρέπει να φτιάξουν μιά θήκη που να μην την ανοίγουν τα σκυλιά ή οι αλεπούδες ή οι λύκοι και που το νερό της βροχής δεν θα μένει.
Ας το φτιάχνουν από πέτρες, πηλό η γη ή αν δεν μπορούν ας ξαπλώνουν στο έδαφος τον νεκρό, πάνω στο χαλί του και στο μαξιλάρι του ντυμένο με το φως των ουρανών και κοιτώντας τον ήλιο.

9.
Και ας αφήσουν εκεί το πτώμα για δυό νύχτες τρείς ή ένα μήνα, μέχρι που τα πουλιά αρχίζουν να πετούν,  τα φυτά να φυτρώνουν, και ο αέρας να στεγνώνει την γη.
10.Και όταν τα πουλιά αρχίζουν να πετούν, και τα φυτά να μεγαλώνουν τα νερά να αποτραβιούνται και ο αέρας να στεγνώνει την γη, οι πιστοί του Μάζδα ας κάνουν μία ρωγμή στον τοίχο του σπιτιού, και δυό άνδρες, δυνατοί και τεχνίτες, έχοντας βγάλει τα ρούχα του, ας πάρει το πτώμα από τον πηλό ή τις πέτρες, ή από το γύψινο σπίτι, και ας το τοποθετήσουν σε ένα τόπο όπου γνωρίζουν πως υπάρχουν συνέχεια πτωμοφάγα σκυλιά ή πτωμοφάγα όρνια.  
11.
Μετά ο μεταφορέας του πτώματος πρέπει να καθίσει κάτω τρία βήματα μακριά από τον νεκρό και ο άγιος Ρατού θα δηλώσει στους πιστούς του Μάζδα ότι:

Πιστοί του Μάζδα, φέρετε τα ούρα εδώ με το οποίο οι μεταφορείς των πτωμάτων θα πλύνουν τα χέρια μαλιά τους και τα σώματα τους.
12. Ω Δημιουργέ του υλικού κόσμου, εσύ αγιε μοναδικέ! Και ποιά είναι τα ούρα με τα οποία οι μεταφορείς των πτωμάτων θα πλύνουν τα χέρια μαλιά τους και τα σώματα τους; Είναι αυτί του προβάτου ή του βοδιού; Είναι άνδρός ή γυναικός;
 Ο Ωρομάσδα απάντησε: Είναι από πρόβατο ή από βόδι αλλά όχι από άνδρα ή γυναίκα, εκτός από άνδρα ή γυναίκα που έχει παντρευτεί συγγενή του, αυτοί θα προμηθεύσουν τα ούρα με τα οποία οι μεταφορείς των πτωμάτων θα πλύνουν τα χέρια μαλιά τους και τα σώματα τους.

Τι να σχολιάσω παραπάνω. Κάντε και μόνοι σας έρευνα να μάθετε για τον Μεγάλο Βλασφημο τον βασιλιά των Περσων Καμβύση που πηγε στην Αίγυπτο δολοφονώντας τους ιερείς. Γι αυτό και οι Αιγύπτιοι υποδέχτηκαν τον Αλέξανδρο ως ελευθερωτή. Ένας νέος Αλέξανδρος χρειάζεται στον κόσμο σήμερα να μας ελευθερώσει από αυτους τους βλάσφημους του καλού θεού. 

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Φ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ -  ΕΛΛΗΝ ΑΣΕΒΗΣ



ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ


12.
  O Maker of the material world, thou Holy one! Who is the first that rejoices the Earth with greatest joy? Ahura Mazda answered:
'It is he who digs out of it most corpses of dogs and men.'
13.
  O Maker of the material world, thou Holy one! Who is the second that rejoices the Earth with greatest joy? Ahura Mazda answered:
'It is he who pulls down most of those Dakhmas on which the corpses of men are deposited.' 


 FARGARD 4.
49.
Και από τους δύο άνδρες εκείνος που γεμίζει τον εαυτό του με κρέας λαμβάνει μέσα του Βόχου Μάνο πολύ καλύτερα από εκείνον που δεν κάνει το ίδιο. Ο δεύτερος είναι όλος θάνατο. Ο πρώτος είναι ποιό πάνω από εκείνον με την αξία του Ασπερένα, με την αξία ενός προβάτου, με την αξία ενός βοδιού, με την αξία του άνδρα.
 Αυτός ο άνδρας μπορεί να πολεμήσει τις δολοπλοκίες του ΑστοΒιντχότου. Αυτός μπορεί να πολεμήσει εναντίον στο εκφενδονιζόμενο βέλος, αυτός μπορεί να πολεμήσει ενάντια στον δαίμονα του Χειμώνα. 



Purity laws

                              V.
44.
Ω Δημιουργέ του υλικού κόσμου, εσύ αγιε μοναδικέ! Οταν έρθει ο χειμώνας που να αποθέσομε τους νεκρούς, Ω Ωρομάσδα;
45.

 V
32.
Ο Ωρομάσδα απάντησε: Ο άνδρας που ξαπλώνει με άνδρα όπως ένας άνδρας ξαπλώνει με μιά γυναίκα, ή όπως μια γυναίκα ξαπλώνει με ένα άνδρα, είναι ένας άνδρας που είναι Δέβας, (Δαίμονας) Αυτός ο άνδρας λατρεύει τους Δέβας, είναι ο άνδρας που είναι Δέβας πριν πεθάνει και γίνεται αόρατος Δέβας μετά τον θάνατο, έτσι είναι αυτός εναξαρτήτως αν ξαπλώνει με άνδρα όπως με άνδρα ή όπως με γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html