Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020

Τι εκπροσωπεί η Αγία Σοφία του Αυστραλού Ναζιστή δολοφόνου; [Μνημείο της βυζαντινής τυραννικής θεοκρατίας]


Από τον Στόκο 28 Μαΐου 2015, δεν διευκρινίζεται ποιο από τα 2 κεφάλια πρέπει να μείνει όρθιο, το Πάνω ή το Κάτω…
του Αναγνώστη Λασκαράτου 
[B’ δημοσίευση]
Νομίζω πως η προσφάτωςαποκαλυφθείσα απαίτησις του ευλαβικού Αυστραλού Ναζιστή δολοφόνου Μπρέντον Τάραντ
να επαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία ως ναός («Ο «Turkofagos» και η «Hagia Sophia»), που είναι μόνιμο αίτημα και των ευσεβών Σατανιστών Ρωμιών Ναζιστών, πρέπει να απορριφθεί. Είναι φρονώ, καθαρώς αντεθνική και αντιχριστιανική αντίληψις, να θεωρείται αυτό το τέμενος της αμαρτίας κατοικία του Ελληνορθόδοξου θεού.
Είναι ελληνική η Αγία Σοφία, ο καθεδρικός ναός της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατοριας, που χτίστηκε από τον  Φλάβιο Πέτρο Σαββάτιο Ἰουστινιανό; Ο τύραννος αυτός ήταν serial killer  («Όταν έσφαξε 30.000»),  τόσο διαστροφικός, που η Ορθοδοξία γοητευμένη τον ανακήρυξε ‘Αγιο (“St. Justinian the Emperor – Orthodox Church in America”). Πολλοί ευλαβείς ‘όμως, θεωρούν πως δεν έκανε αρκετά εγκλήματα για να δικαιολογεί τον τίτλο του Αγίου κι έτσι αποδίδουν την αγιότητα αυτού του ονόματος  σε άλλο εστεμμένο τέρας («Ορθόδοξος Συναξαριστής : Άγιος Ιουστινιανός Β’ ο βασιλιάς»), μάλλον χειρότερο (Αδιανόητα εγκλήματα στα παλάτια του Βυζαντίου. Ο Ιουστινιανός Β΄). Ο κτήτωρ της Αγ.Σοφίας γεννήθηκε στο Ταυρήσιο της Δαρδανίας, που εικάζεται ότι βρισκόταν στη σημερινή σερβική πόλη Λέμπανε   ή στο χωριό Τάορ κοντά στην πόλη των Σκοπίων. Μητρική του γλώσσα ήταν η Λατινική και προερχόταν από μια αγροτική οικογένεια Ιλλυρορωμαίων ή Θρακορωμαίων. Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html