Σάββατο 25 Ιουλίου 2020

Βασίλειος Ματθαιόπουλος, Αρχηγός Πυροσβεστικής ΣΥΡΙΖΑ-Ομολογητής της Ορθοδοξίας


[Τα «καπούλια» στη  θρησκευτική υπηρεσία του  Σώματος]
του Αναγνώστη Λασκαράτου
Το 1981, μια εβδομάδαπριν τη νίκη του ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ ανακήρυξε τους «τρεις παίδας εν καμίνω», προστάτες Αγίους της Πυροσβεστικής. Έπρεπε να έλθει στην εξουσία η ριζοσπαστική Αριστερά, για να συμπληρωθεί η θεάρεστη αυτή πράξις.
Ο Μ. Βασίλειος (το Μ. εκ του Ματθαιόπουλος), είναι άνδρας ευσεβής και βράχος αρετής.
(φωτ. 2015: Στο δεξιό άκρο με τον μητροπολίτη Πατρών). Έχω σχηματίσει την πεποίθησιν ότι όσα του αποδίδονται, εν οις και ε χυδαιολογίε, οφείλονται σε μηχανουργίες του Σατανά, ο οποίος δεν άντεξε το γεγονός πως με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ιδρύθηκε για πρώτη φορά «Θρησκευτική Υπηρεσία Πυροσβεστικής», με απόφαση του κυρίου Αρχηγού («H Πυροσβεστική «επιστρατεύει»… ιερείς!-Ιδρύεται η Θρησκευτική Υπηρεσία του Σώματος- ΜΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ» -31.1.2019). Ο κ.Τσίπρας, για πολλοστή φορά έδειξε πως δεν φείδεται του δημοσίου χρήματος προκειμένου να εξυπηρετήσει τον Αρχιεπίσκοπο και τις παρέες του. «Με στόχο την «πνευματική θωράκιση και ενίσχυση του θρησκευτικού συναισθήματος του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος», το Αρχηγείο της Πυροσβεστικής ανακοίνωσε την ίδρυση της Θρησκευτικής Υπηρεσίας (Γραφείο Θρησκευτικού).  Στην απόφαση που υπογράφει ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλειος Ματθαιόπουλος, τονίζεται ότι το Γραφείο Θρησκευτικού …θα έχει πληθώρα αρμοδιοτήτωνΣυνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html