Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020

Εγκληματική Λειτουργία Κυριακής: Κουβαράς: Ιερέας με κορωνοϊό έκανε αγιασμό σε Δημοτικό


[Παρά τα πρώτα συμπτώματα που -κατά τις πληροφορίες- άρχιζε να παρουσιάζει ένας εκ των δύο παπάδων, του χωριού Καβουράς του Δήμου Σαρωνικού, τέλεσε λειτουργία την προηγούμενη Κυριακή και αγιασμό τη Δευτέρα στο μοναδικό δημοτικό σχολείο της περιοχής]

φωτο: topontiki.gr

Κλείνουν οι δύο εκκλησίες της περιοχής με εντολή του μητροπολίτη Λαυρεωτικής, καθησυχαστικοί οι

τοπικοί άρχοντες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία με ΕΟΔΥ και Σωτήρη Τσιόδρα..

Σύμφωνα με πληροφορίες του documentonews.gr, ο ηλικιωμένος παπάς του χωριού που χαρακτηρίζεται «γκουρού» της εξομολόγησης αψήφησε τα προειδοποιητικά μηνύματα του ιού και τέλεσε λειτουργία την περασμένη Κυριακή και την επομένη τον καθιερωμένο αγιασμό στο δημοτικό σχολείο του χωριού Κουβαράς. Την Τρίτη διεγνώσθη θετικός στον κορωνοϊό, ενώ την Τετάρτη διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα συμπτώματά του είναι ήπια, με τα τεστ που έγιναν στον περίγυρό του να είναι αρνητικά.

Ο δήμαρχος Σαρωνικού, Πέτρος Φιλιππίδης, και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, Κωνσταντίνος Στεργίου είναι καθησυχαστικοί.

Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html