Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

Ηλίθιος Δημ. Υπάλληλος Αμβρόσιος: «Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων η χρήση μάσκας» [θα συλληφθεί;]


[Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου και ώρα 6.30′ μ.μ. σε ολόκληρη την Ελλάδα καθώς και εδώ στο Αίγιο, στην πλατεία της Αγίας Λαύρας θα πραγματοποιηθεί μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας με θέμα: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!]

photo: ellinofreneianet.gr

Η διαμαρτυρία αποβλέπει στο να προστατευθούν τα παιδιά μας από την υποχρεωτική χρήση της μάσκας στο Σχολείο!

Αυτό, δηλ. η υποχρεωτική χρήση της μάσκας, είναι το Σχέδιο των σκοτεινών Δαιμονικών Δυνάμεων, που συγκροτούν την κίνηση της Παγκοσμιοποιήσεως!

Θέλουν να καθυποτάξουν την ανθρωπότητα και για να το επιτύχουν πιο γρήγορα δημιούργησαν τον

Κορωνοϊό με στόχο να υποβάλουν την Κοινωνία σε πανικό, ώστε μετά ταύτα όλοι μαζί να τρέξουμε να δεχθούμε το ΕΜΒΟΛΙΟ και μαζί μ’ αυτό το τσιπάκι με τον αριθμό 666, που είναι τό Σφράγισμα του Αντιχρίστου!

Όσοι. λοιπόν, επιθυμείτε να αντιταχθείτε στο δαιμονικό αυτό σχέδιο πατρικά σας παρακαλώ, προτρέπω και θερμοπαρακαλώ να σπεύσετε στην πλατεία της Αγίας Λαύρας, ώστε στη Διαδήλωση της Κυριακής να ενώσετε τη φωνή σας με το πλήθος των Ελλήνων γονέων, οι οποίοι Πανελλήνια θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους κατά της υποχρεωτικής χρήσεως της μάσκας στα σχολεία μας!

Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html