Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Μάθετε πρώτα τι είναι Χούντα και ύστερα να μιλάτε


[Επικίνδυνος κατήφορος και ιστορική ύβρις να μιλούν τώρα κάποιοι για Χούντα όταν η Ελλάδα έζησε στο πετσί της τι ήταν πραγματικά η Χούντα]

Ενας 17χρονος ανεβάζει ένα post στα social και γράφει με κόκκινα γράμματα: «Κάτω η Χούντα, η αστυνομοκρατία δεν θα περάσει».

Ενας άλλος, 20χρονος, μόλις προχθές σε μια πλατεία, κρατά ένα

καπουτσίνο στο χέρι κι ένα σπρέι στο άλλο και γράφει σύνθημα «Χούντα είναι θα περάσει».

Στις μεγάλες, μαζικές και ενθαρρυντικές για το κοινωνικό κίνημα και τους ενεργούς πολίτες, διαδηλώσεις, ακούγονται συνθήματα του στυλ «έξω η Χούντα».

Χούντα, λοιπόν. Μια μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, κυρίως νέοι, πιστεύουν ότι έχουμε Χούντα τώρα, όπως πιθανώς να πίστευαν το ίδιο κι επί ΣΥΡΙΖΑ ή όταν είχαμε την κυβέρνηση Σαμαρά.

Κάθε φορά που γίνονται επεισόδια, κάθε φορά που φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας αποκαλύπτονται, υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι έχουμε Χούντα.

Υπάρχουν πολλοί που θεωρούν φυσιολογικό κι όχι επικίνδυνο να φωνάζουν «έχουμε Χούντα και πρέπει να την πολεμήσουμε». Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html