Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ: ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ "ΘΕΟΣ"ΜΑΣ Ο ΓΙΑΧΒΕ--ΙΕΧΩΒΑ!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΛΟΜ ΙΣΡΑΗΛ

 ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ??

ΣΗΜ:ΟΙ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ

ΒΙΒΛΟ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ-ΙΕΧΩΒΑ ΜΕ ΤΟ "ΘΕΟΣ" ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ!!

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Τα παρακάτω εδάφια της Βίβλου αναφέρουν με κατατοπιστικό τρόπο πώς ο Θεός με την ευσπλαχνία του προστατεύει τον ευσεβή λαό του από τους διαφόρους εχθρούς τους: είτε από διεφθαρμένα πολιτεύματα, είτε από διαλυμένες οικογενειακές καταστάσεις, είτε από δαιμονικές επιθέσεις. Β Παραλ. 16,9 Διότι οι οφθαλμοί του Κυρίου επιβλέπουν εις όλην την οικουμένην, δια να στηρίζουν και να ενισχύουν εκείνους, οι οποίοι έχουν εξ ολοκλήρου αφωσιωμένην την καρδίαν των προς αυτόν. Συ όμως ηγνόησες αυτόν. Από τώρα και στο μέλλον θα γίνεται πόλεμος εναντίον σου". ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟΛΟΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ!! ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!!


Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΛΟΜ ΙΣΡΑΗΛ

Ιω. 15,7 Εάν μείνετε ενωμένοι μαζή μου και τα λόγια μου μείνουν ως θησαυρός της καρδιάς σας και κατεύθυνσις εις την ζωήν σας, κάθε τι αγαθόν που θέλετε, ζητήσατέ το και θα γίνη προς χάριν σας.

Ιω. 16,23 Κατά την ημέραν εκείνην που θα κατέλθη εις σας το Πνεύμα το Αγιον, δεν θα με ερωτήσετε τίποτε, διότι θα σας έχη φωτίσει Εκείνο. Αληθώς σας λέγω, ότι όσα ζητήσετε από τον Πατέρα μου εν τω ονόματί μου, θα σας τα δώση.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΣΡΑΗΛ ΣΑΛΟΜ

Ματθ. 17,20 Ο δε Ιησούς είπεν εις αυτούς" "ένεκα της απιστίας σας. Διότι σας διαβεβαιώνω, εάν έχετε πίστιν σαν το μικρό σπόρο του σιναπιού, θα πήτε στο βουνό τούτο" πήγαινε από εδώ εκεί και θα πάη και τίποτε δεν θα είναι για σας αδύνατον.

Ο Θεός είναι αυτός που σε οδηγεί στον πόλεμο κατά των δαιμόνων

Εξ. 14,14 Ο Κυριος θα πολεμήση δια την σωτηρίαν σας. Λοιπόν σταματήσατε τα παράπονα και περιμένετε με πίστιν". Και ο Μωϋσής επεδόθη εις θερμήν προσευχήν προς τον Κυριον.

Ησ. 41,11 Ιδού, θα καταισχυνθούν και θα εντραπούν όλοι οι εχθροί σου" θα είναι, ως εάν δεν υπάρχουν, και θα καταστραφούν όλοι οι αντίδικοί σου.

Ησ. 41,12 Θα τους αναζήτησης και δεν θα εύρης αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι με αλλοφροσύνην ήθελαν να σε καταδιώξουν, διότι θα είναι, ως εάν δεν υπήρξαν" δεν θα ευρεθούν εκείνοι, οι οποίοι σε επολέμησαν.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΛΟΜ ΙΣΡΑΗΛ Ησ. 41,13 Διότι εγώ ο Θεός σου είμαι εκείνος, που σε κρατώ από την δεξιάν σου και σου λέγω" Μη φοβείσαι.

Ησ. 45,2 Εγώ, ω Κύρε, θα πορευθώ έμπροσθέν σου, θα εξομαλύνω τα όρη, θα συντρίψω θύρας χαλκάς και μοχλούς σιδηρούς θα σπάσω.

Ησ. 52,12 Διότι κάτω από την ιδικήν μου σκέπην και προστασίαν δεν θα αναχωρήσετε ταραγμένοι και πανικόβλητοι, ούτε θα βαδίζετε ωσάν φυγάδες, που σας κυνηγούν. Διότι έμπροσθεν από σας θα προπορεύεται Κυριος ο Θεός σας" ο Θεός του Ισραήλ, ο οποίος και θα σας ακολουθή συναθροίζων σας και καθοδηγών στον δρόμον σας.

Δευτ. 9,3 Θα μάθης όμως σήμερον, ότι Κυριος ο Θεός σου θα προχωρή εμπρός από σέ, ωσάν καταστρεπτικόν πυρ δια τους εχθρούς σου. Αυτός θα τους εξολοθρεύση. Αυτός θα τους τρέψη εις φυγήν από εμπρός σου και ταχέως θα τους καταστρέψη, όπως σου έχει υποσχεθή ο Κυριος

ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!! Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15),  ΠΗΓΗ..

https://www.ekklisiaonline.gr/eipan

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html