Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Έχει νοσήσει ως και το 50% των μοναχών του Αγ. Όρους ―Τι κάμνει η Παναγία κι η Αγία Ζώνη;;;


[...δηλαδή περίπου 800(!). Οι συγκεκριμένοι δεν συμμετέχουν στον εμβολιασμό. Από τους υπόλοιπους 800 οι 300 θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι το Πάσχα και άλλοι 100 την αμέσως επόμενη περίοδο»]

Τέταρτη απώλεια μοναχού στο Άγιο Όρος – Πώς εξελίσσεται ο εμβολιασμός

Σε ύφεση το τρίτο κύμα, μετά την πρόσφατη έξαρση που σήμανε

συναγερμό στην Αθωνική Πολιτεία. Τι λέει στο iatronet ο πολιτικός διοικητής, Αθανάσιος Μαρτίνος.

Θλίψη στην κοινότητα των εγκαταβιούντων στο Άγιο Όρος σκόρπισε η απώλεια ενός ακόμη μοναχού από κορωνοϊό, του τέταρτου από την έναρξη της πανδημίας στην Αθωνική Πολιτεία.

 Ο ιερομόναχος Χρύσανθος Αγιαννανίτης (φωτογραφία πάνω), από το Ιερό Κελλί Τιμίου Προδρόμου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης, σε ηλικία 62 ετών, στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες δίνοντας τη μάχη με τον κορωνοϊό.

 Ο μακαριστός μοναχός, που καταγόταν από τη Μύκονο και είχε φοιτήσει στην Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ των αδελφών του στο Άγιο Όρος, αλλά και στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html