Σάββατο 12 Μαρτίου 2022

Το μεγάλο ξεβράκωμα του «προοδευτικού κόσμου» της χώρας

 

[Από τότε που ξεκίνησε η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία είναι άνευ προηγουμένου]

O ©Χρήστος Παπανίκος για την ευτέλεια των «προοδευτικών κομμάτων» συν ο Βελόπουλος

Σχόλιο του εξαίρετου ορθολογιστή ©Μάνου Βουλαρίνου στην Athens Voice για τις αντιδράσεις του «προοδευτικού κόσμου» στην Ελλάδα μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Τοσημερινό «και μπράβο τους» θα μπορούσα να το ονομάσω «Το ξεβράκωμα Νο 2 ή Νο 3 ή Νο

127» καθώς είναι τέτοια η συχνότητα με την οποία οι σύντροφοι, ο «πνευματικός και καλλιτεχνικός κόσμος» της χώρας και γενικά όλοι αυτοί οι συμπολίτες που (με πολύ χιούμορ) αυτοαποκαλούνται «προοδευτικοί», ξεβρακώνονται που αν δεν ήξερα πόσο συντηρητικοί και μικροαστοί είναι, θα πίστευα ότι το κάνουν επίτηδες επειδή τους αρέσει να κυκλοφορούν, ακόμα και μεταφορικά, γυμνοί. Τελικά το είπα «Το μεγάλο ξεβράκωμα» γιατί νομίζω πως το ξεβράκωμα του «προοδευτικού κόσμου» από τότε που ξεκίνησε η εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία είναι άνευ προηγουμένου και μου φαίνεται πως ξεπερνάει ακόμα και το ξεβράκωμα των 4,5 ετών της Πρώτης Φοράς Αριστεράς.

Φυσικά, όπως συνήθως συμβαίνει με τα ξεβρακώματα, δεν διαπιστώνουμε κάτι που δεν καταλαβαίναμε ή δεν υποψιαζόμασταν, αλλά όπως και να το κάνουμε, η απόδειξη έχει πάντα άλλη χάρη. Και στις 12 τελευταίες ημέρες αποδείχθηκε ότι: Συνέχεια 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html