Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΣΤΑ ΗΛΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ.βιντεο και φωτος




Βρεθήκαμε σήμερα  για να αποδώσουμε τον ελάχιστο φόρο τιμής στον ήρωα πιλότο Κώστα Ηλιάκη απο τα Χανιά της Κρήτης .Τον σταυραιτό που έπεσε λαβωμένος απο την ύπουλη επίθεση του Τούρκου εισβολέα υπερασπίζοντας τον Ελληνικό αιθέρα όπως κάνουν καθημερινά τόσα άλλα άξια παιδιά αυτης της χώρας,  που παρά την απαξίωση και την εγκατάλειψη απο την πολιτεία συνεχίζουν να αποτρέπουν τους θρασύτατους εισβολείς .

Δεν θα αναφερθώ στα γεγονότα εκείνης της ημέρας γιατι την πραγματική αλήθεια και τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες δολοφονήθηκε ο Ηλιάκης απέκρυψαν ως συνήθως, ενω διεδώθησαν διάφορες φήμες και σενάρια για τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης κατά την πάγια τακτική.
Θα σταθώ όμως στο σημαντικότερο θέμα που είναι μια ερώτηση .Μια ερώτηση που αυθόρμητα γενάται στο μυαλό κάθε Ελληνόψυχου.
Πόσοι ακόμα θα πεθάνουν απο τα ύπουλα δολοφονικά χτυπήματα των τουρκων?
Ποσοι Ηλιάκηδες ,Καραθανάσηδες,Γιαλοψοί,Σολομοί,παιδιά αυτής της χώρας χρειάζονται να πεθάνουν για να καταλάβουμε  τις προθέσεις του τούρκου και να κάνουμε κάτι επι τέλους.
Και αυτομάτως γεννάται το έυλογο ερώτημα.Και τι να κάνουμε λοιπόν.Τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για όλα αυτά?



Ενα ειναι το σίγουρο ,Οι τούρκοι θα συνεχίσουν να κάνουν αυτό που κάνουν τόσα χρόνια να προκαλούν να διεκδικούν να διαστρεβλώνουν την ιστορία και να σκοτώνουν τα παιδιά μας όσο τους το επιτρέπουμε.
Εμείς λοιπόν πρέπει να τους αποτρέψουμε και για να γίνει αυτό στην πραγματικότητα πρώτα απο όλα χρειαζόμαστε Έλληνες ηγέτες.
Ελληνες, και οχι ελληνόφωνους υπηρέτες ξένων μυστικιστικών οργανώσεων και επιτροπών που με την εξουσία που τους δίνουμε παραιτούνται των δικαιωμάτων μας της Εθνικης μας κυριαρχίας και ενδίδουν εθελοντικα και αβίαστα στις απαιτήσεις της τουρκιας βάζοντας το έθνος μας σε κίνδυνο και στέλνουν τα παιδιά οπως τον Ηλιάκη βόρρα στα αιμοδιψή τουρκικά σκυλιά!
Θέλουμε ηγέτες με Ελληνική παιδία που θα απαντούν αποφασιστικα και οπως αρμόζει σε Ελληνες στην τουρκικη προκλητικότητα.Οι προγόνοι μας ουδέποτε δείλιασαν και έσκυψαν το κεφάλι σε κανένα εισβολέα .Το ιδιο θέλουμε και εμείς.
Το ιδιο ήθελαν και ολα αυτα τα παιδιά, οι ήρωες που βρέθηκαν έκθετοι απο την Ελληνική πολιτεία οταν ξεκινούσαν για την τελευταία τους αποστολή.

Και λέω έκθετοι γιατί δεν μπορείς απο την μια να αποδέχεσαι με συμφωνίες  την παρουσία τούρκων στον ζωτικό Ελληνικό χώρο και απο την άλλη να στέλνεις τους πιλότους άοπλους να αντιμετωπίζουν τους εισβολείς και να τους φωτογραφίζουν.
Μήπως δεν ηταν ο παπούλιας που παραιτήθηκε των δικαιωμάτων μας απο τη συνθήκη της λωζάνης και έδωσε στους τούρκους το δικαίωμα να βγουν στο Αιγαίο και στον Εθνικό εναέριο χώρο για στρατιωτική δραστηριότητα με το γνωστό μνημόνιο παπούλια γιλμάζ.
Μήπως δεν ηταν ο εβραιογενής Σημίτης η αλλιώς αάρον αβουρί
που αποδέχτηκε το καθεστώς των γκριζων ζωνων και ειπε και ευχαριστω γιαυτο στέλνοντας στο θάνατο ακόμα τρία παιδιά εκείνο το βράδυ της ντροπής στα Ίμια?
Μήπως δεν ηταν η Μπακογιάννη που νομιμοποίησε τις κρουαζιέρες των τουρκικών φρεγατών στο Σούνιο και τις υπερπτήσεις πάνω απο τα νησιά μας.?
Μήπως δεν ήταν ο Παπανδρέουυ  με την μυστική διπλωματία και τις συμφωνίες που έφερε τους τουρκους στον 25ο μεσημβρινό?
Ας μην αναφερθώ καλύτερα στους τραπεζίτες που κυβέρνησαν προσφατα δεν υπάρχουν λόγια για την Εθνική προδοσία που συντέλεσαν σε τόσο μικρό διάστημα.




Σε λίγο έρχονται εκλογές και αυτοί θα φιγουράρουν ως εκλεκτοί του λαού αυτά τα σκουλίκια εθνοπροδότες.!!!!!
Σιωνισμός , διεθνής μασονία,κομουνισμός, φασισμός, παγκοσμιοποίηση.Αυτοι που επιζητούν τον διαμελισμό της Ελλάδος και χρησιμοποιούν το φόβητρο των τούρκων για να χειραγωγήσουν τον λαό και να επιτύχουν στα σκοτεινά σχέδια τους στην νευραλγική απο γεωστρατηγικής άποψης αλλά και άκρως ενδιαφέρουσα απο ενεργειακής πλευράς περιοχής μας.
Οι θυσίες των ηρώων και οι επέτιοι τους είναι σταθμοί στο τρένο της ιστορίας.Σταθμοί στους οποίους στεκόμαστε και αναλογιζόμαστε ως Έθνος που οδέυουμε?
Τι μας δίδαξαν αυτοί με την στάση τους?
Τι κάνουμε εμείς σήμερα?
Γιαυτό και κάποιοι ενοχλούνται που τις εορτάζουμε και θέλουν να τις ξεχάσουμε.
Γιαυτό και μας αποκαλούν ακροδεξιούς ,εθνικιστές ,επικύνδυνους και ο’τι αλλο βρουν πρόχειρο για να μας μειώσουν.
Είμαστε οι " Έλληνες Εθνικοί" και "πατριώτες".
Θέλουμε πίσω την ένδοξη πατρίδα  μας ,Αυτή που μας κάνει υπερήφανους για το ποιοί είμαστε  !
Θέλουμε αξιοπρέπεια και εθνική υπερηφάνια όπως αρμόζει σε μια χώρα με πολιτισμό διδάξαντα εις όλους τους πολιτισμούς επί της γαίας !


 

 Θέλουμε τους στρατέυσιμους μας υπερήφανους και οχι κουρελλήδες όπως θέλουν να τους καταντήσουν χωρίς ιδανικά.
Θέλουμε την Ελλάδα μας την ένδοξη πίσω, την Ελλάδα που να μας συνδέει με το ένδοξο παρελθόν των αθανάτων Θεών Ηρώων και φιλοσόφων .!!!!!
Θέλουμε πίσω την Κύπρο μας την σκλαβωμένη.
Θέλουμε τον Έλληνα αξιόμαχο και ικανό να προασπίσει τα πάτρια εδάφοι με ηθικό ακμαιότατο με "γνωθισεαυτον" και όχι καρυδότσουφλο της ιστορίας.

Αυτά ήθελε και ο Ηλιάκης.
ΑΘΑΝΑΤΟΣ  Ο ΗΡΩΑΣ "ΚΩΣΤΑΣ ΗΛΙΑΚΗΣ".
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑ Η ΜΑΝΑ  ΕΛΛΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΣΗ



1 σχόλιο:

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html