Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕΛΤΣΟΥΚΟΥΣ!!!!!


 ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΡΩΣΟΙ ΧΤΙΖΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΣΕΛΤΣΟΥΚΟΥΣ!!!!!
Ο πυρηνικός  σταθμός στην Τουρκία είναι σε καλό δρόμο!!!!

Ο πυρηνικός  σταθμός στην Τουρκία είναι σε καλό δρόμο!!!! , με την τουρκική κυβέρνηση να έχει υπογράψει  συμφωνία με τη ρωσική κυβέρνηση. Η διηκυβερνητική συμφωνία συνεργασίας στον πυρηνικό σταθμό επικυρώθηκε από τις δύο κυβερνήσεις το 2010.

 Δείτε το βίντεο ντρόπης από ρώσο αξιωματούχο !!!!!
Η Τουρκία αποφάσισε την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού ηλεκτρικής ενέργειας σε μια αμφιλεγόμενη περιοχή στις ακτές της Μεσογείου, που είχαν πέσει  στο κενό στο παρελθόν, ο υπουργός Ενέργειας Χιλμί Γκιουλέρ δήλωσε την Τρίτη.Ένα  προηγούμενο σχέδιο για  κατασκευή ενός πυρηνικού αντιδραστήρα στο Ακούγιου, στη νότια επαρχία της Μερσίνας, έπεσε' έξω τον Ιούλιο του 2000 εν μέσω οικονομικών δυσχερειών ,από διαμαρτυρίες από  οικολόγους στην Τουρκία , της τότε κυβέρνησης τις Ελλάδας και  Κύπρου που έκαναν ένσταση  για την ασφάλεια της περιοχής , υποστηρίζοντας ότι η προτεινόμενη περιοχή απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα (15 μίλια) από ένα σεισμικό ρήγμα.

Η Άγκυρα σχεδιάζει να κατασκευάσει τρεις πυρηνικούς σταθμούς με συνολική χωρητικότητα περίπου 5.000 μεγαβάτ,!!!!!

Υπονομέυοντας τους οικολόγους της αντιπολίτευσης, το κοινοβούλιο ψήφισε ένα νομοσχέδιο το περασμένο έτος θέσπιση του νομικού πλαισίου για πυρηνικά εργοστάσια, που εξουσιοδοτεί το υπουργείο ενέργειας  να τρέχει' το σχέδιο  ολοκληρώσης του έργου....χωρίς κολλήματα από κανέναν.


Η    κυβέρνηση μας στην Ελλάδα αποσύρθηκε από κάθε προσπάθεια ανακοπείς ,στα τουρκικα  σχέδία πλέον, όπως και η Κυπρος ,διότι οι κυβερνόντες  μας  είναι πιόνια ξένων συμφερόντων και άβουλα  πρόβατα !!!!
Δοσίλογοι ξένων συμφερόντων!!!
Επίσης  στην πλειοψηφια οι εθνικιστές και  πιστοί της ορθοδοξίας εδώ στην Ελλάδα υπολογίζουν πως η αδερφή Ρωσία θα τους βοηθήσει εν ώρα πολέμου  !!! Αν είναι δυνάτον ρε παιδιά η Ρωσία να πετάξει 23 δίς δολλάρια !!γιατι τόσο κοστίζει ο πυρηνικός σταθμός στην τουρκία !!! για την ορθοδοξία?? ,, ανοίχτε τα μάτια σας ρεεεε...... ,με τόσους "ορκισμένους" προδότες  πολιτικούς διατρέχουμε μεγάλο κίνδυνο ως έθνος!!!



Αk 
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html