Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Ξεβρακώθηκαν στους ξένους και τώρα γδύνουν τους Έλληνες!

Ξεβρακώθηκαν στους ξένους και τώρα γδύνουν τους Έλληνες!

Κυριακή, 15 Ιούλιου 2012 09:11

ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ!

Από 15 – 25 ευρώ την ημέρα το δίκλινο στους ευρωπαίους και από 130 – 170 ευρώ την ημέρα στους έλληνες τουρίστες!
Απίστευτα ληστρική, αλλά και επικίνδυνη, είναι η τακτική που ακολουθούν οι ξενοδόχοι της ρόδου απέναντι στους Έλληνες τουρίστες. Την ώρα που κατέβασαν τα παντελόνια στους ξένους τουρ οπερέιτορς, προσφέροντας εξευτελιστικές τιμές, ακόμη και τα πεντάστερα ξενοδοχεία πολυτελείας, την ίδια στιγμή γδέρνουν στην κυριολεξία τους Έλληνες που έρχονται στη Ρόδο για διακοπές. Γι’ αυτό και κατάντησαν είδος εν ανεπαρκεία, με κίνδυνο να εξαφανισθούν τελείως, ενώ θα μπορούσε ο
εσωτερικός τουρισμός να αποτελέσει ένα ισχυρό αντίδοτο στους συνεχείς εκβιασμούς των ξένων ολιγοπωλίων στο χώρο του τουρισμού.
Μόλις προχθές το «Rodosalarm» αποκάλυψε ότι οι τιμές που ζήτησαν και πήραν οι τουρ οπερέϊτορς, κυμαίνονται από 15 – 25 ευρώ το δωμάτιο και μάλιστα με το γνωστό σύστημα με τα «βραχιολάκια», δηλαδή δωρεάν φαγητά και ποτά όλη μέρα!
Χθεσινό ρεπορτάζ του «Rodosalarm» σε γνωστά ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, αποκάλυψε πρωτοφανή συμπεριφορά απέναντι στους Έλληνες τουρίστες. Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκαν παράπονα ελλήνων ότι οι τιμές που τους ζητούν οι ξενοδόχοι της ρόδου είναι εξωφρενικές.
Σε όσα ξενοδοχεία τηλεφωνήσαμε και ζητήσαμε τιμές από σήμερα και ολόκληρο τον Αύγουστο, επιβεβαιώθηκαν απολύτως οι καταγγελίες των ελλήνων τουριστών.
Πεντάστερα ξενοδοχεία μας απάντησαν ότι οι τιμές μέχρι τις 20 Ιουλίου είναι 130 ευρώ την ημέρα το δίκλινο δωμάτιο και μετά τις 20 Ιουλίου 170 ευρώ το δίκλινο με ημιδιατροφή και 140 ευρώ μόνο το δωμάτιο, δηλαδή χωρίς ημιδιατροφή.
Και όλα αυτά αποτελούν τιμές – προσφορά, όπως μας είπαν!
Τα τετράστερα ξενοδοχεία απάντησαν ότι οι τιμές είναι 130 ευρώ την ημέρα το δίκλινο με πρωινό και 150 ευρώ όταν έχει θέα προς τη θάλασσα.
Μικρότερων κατηγοριών ξενοδοχεία έχουν τιμές 110 ευρώ το δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και από τις 15 Σεπτεμβρίου 100 ευρώ!
Δηλαδή για να έρθει μια τετραμελής οικογένεια ελλήνων για διακοπές μιας εβδομάδας στη Ρόδο πρέπει να πληρώσει μια μικρή περιουσία, όταν την ίδια στιγμή, οι ξένοι έρχονται κυριολεκτικά τσάμπα, αφού στις σφαγιαστικές τιμές των ξενοδοχείων πρέπει να προστεθούν και τα εισιτήρια, με πλοίο ή αεροπλάνο, που κοστίζουν μερικές εκατοντάδες ευρώ!
Πρόκειται για τη μόνιμη παθογένεια του ροδιακού τουρισμού, που δεν λέει να ξεπερασθεί. Αλλά κι’ αυτό δεν συμβαίνει τυχαία. Αντίθετα γίνεται σκόπιμα προκειμένου να αναπληρωθούν οι απώλειες από τους τσάμπα ξένους τουρίστες, Έτσι το μάρμαρο το πληρώνουν οι Έλληνες τουρίστες, που σιγά σιγά εγκαταλείπουν τη ρόδο και στρέφονται σε άλλους προορισμούς, ακόμη και στο εξωτερικό, παρά τη θέλησή τους.

ΠΗΓΉ /http://rodosalarm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html