Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΛΟΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ!!


ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΞΟΛΟΓΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ!!

.

Την απάντησή του στη δριμεία κριτική που του έχει ασκηθεί τις τελευταίες μέρες από τα ΜΜΕ, αναφορικά με τις δηλώσεις του για το στοματικό έρωτα, έδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.
Στο δελτίο Τύπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι: «Θα έπρεπε πρωτού σύρετε τις ωραίες γραμμές σας να κάνατε μια
βολτούλα μέχρι το ογκολογικό Νοσοκομείο ΜΕΤΑΞΑ που συχνά επισκέπτομαι για να φρίξετε με νέους και νέες που τους αφαιρούν το λάρυγγα, την υπερώα και που έχουν τραχειοστομία αποτελέσματα της άφρονος παραχρήσεως του σώματός των ή να συζητήσετε με ειδικούς ιατρούς για την αναβίωση φοβερών αφροδισίων νοσημάτων και τότε ίσως αντιλαμβανόσαστε και την προσωπική σας ευθύνη σαν διαμορφωτές της κοινής γνώμης».
ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!!


Καλόγεροι επι τω έργω Καλόγεροι επι τω έργω Καλόγεροι επι τω έργω
Μετά από την πεολειχία, που με... τέχνη κατεργάζεται αυτός ο καλόγερος μέσα στο μοναστήρι του, θα το "παίζει" και πάλι... κακομοίρης "άγιος", ενώ κάποιοι εθελοτυφλούντες - παρωπιδοφορούντες ορθόδοξοι "χριστιανοί", θα εξακολουθούν να τον θεωρούν "διάδοχο των Αποστόλων", και θα του φιλούν το ίδιο χέρι (το δεξιό) που μαλάζει και το όργανο... του εθελοντή παίδαρου!!!
πηγή / http://apollonios.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html