Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΙΔΟΥ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΠΙΟ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


ΙΔΟΥ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΠΙΟ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΙΔΟΥ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ,ΠΙΟ ΑΙΜΟΔΙΨΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...(ΦΑΝΤΑΖΟΣΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ;;)

"...Όταν ο λαός έχυνε το αίμα του στην Αντίσταση, ο Παπανδρέου γνώριζε ότι θ' ακολουθήσει κι άλλο αίμα ...πολύ περισσότερο.




Όταν ο λαός πεινούσε και πέθαινε στον δρόμο, ο Παπανδρέου "υπογείως" δούλευε ο ίδιος, για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, άσχετα αν με αυτήν την προδοσία θα έφερνε τον λαό σε ακόμα χειρότερη καταστροφή από αυτήν της Κατοχής ...Προμελετημένο έγκλημα κολοσσιαίων διαστάσεων ήταν ο ελληνικός Εμφύλιος και ο Παπανδρέου συνεργάστηκε με τους δολοφόνους, για να γίνει αναπόφευκτος. Γελούσε ο δολοφόνος Παπανδρέου στην αμερικανική πρεσβεία, όταν οι Έλληνες πανηγύριζαν την απελευθέρωσή τους και αυτός τούς ετοίμαζε τον "τάφο" του Εμφυλίου.
Αυτός ο Εμφύλιος δεν ήταν καθόλου τυχαίος. Ήταν ο Εμφύλιος εκείνος, ο οποίος έβαζε
ολόκληρο τον κόσμο —και όχι μόνον την Ελλάδα— στην νέα αμερικανική εποχή ...Ήταν η τεχνική εφαρμογή, η οποία θα επέτρεπε στους Αμερικανούς —σε συνεργασία με τους Σοβιετικούς— να "ξηλώσουν" τη βρετανική αυτοκρατορία από όλα τα μήκη και τα πλάτη του Πλανήτη και να εγκαταστήσουν τη δική τους ψυχροπολεμική Τάξη Πραγμάτων. Ήταν η prova generale για πανομοιότυπες "προκάτ" συγκρούσεις "δημοκρατών" και "κομουνιστών", προκειμένου να θεμελιωθεί η ψυχροπολεμική εποχή.
Ο ελληνικός εμφύλιος ήταν η "δοκιμή" για τον εμφύλιο πόλεμο της Κορέας ή τον εμφύλιο πόλεμο του Βιετνάμ που ακολούθησαν ...Ήταν η "δοκιμή" για την κυρίαρχη συγκρουσιακή "παράσταση" της μεταπολεμικής εποχής ...Το αρχικό check για όποιο μέρος θα "έστηναν" τον "θίασο" των "πατριωτών" και των "προδοτών", των "καπιταλιστών" και των "κομμουνιστών", των "δημοκρατών" και των "φασιστών", που σκοτώνονται μεταξύ τους και κονομάνε οι επικυρίαρχοι. Έτσι "στήθηκε" το μεταπολεμικό "σκηνικό" ολόκληρης της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Αυτήν την "Σοσιαλιστικήν Πανευρώπην" προέβλεπε ο "οραματιστής" Παπανδρέου, αλλά δεν μας είπε τι ακριβώς εννοούσε, λέγοντας: "επικουρουμένην από την ηθικήν και υλικήν δύναμιν του Φιλελευθέρου Αγγλοσαξονισμού". Μήπως εννοούσε μια Ενωμένη Ευρώπη, η οποία θα τελούσε υπό αμερικανική "κηδεμονία" και άρα υπό την κηδεμονία των αφεντικών του; Είναι απορίας άξιον πώς ένας άχρηστος και αστοιχείωτος δικηγόρος του μεσοπολέμου, εξειδικευμένος στους εξυπνακισμούς και τις σοφιστείες, προέβλεψε όχι μόνον την κυρίαρχη μεταπολεμική ιδεολογία της Ευρώπης, αλλά και την "αναπάντεχη" Ένωσή της ...Παντελώς έξω από το "αντικείμενό" του ...Να μιλούσαν για εσώρουχα θεατρίνων, πιθανότατα ο Παπανδρέου να γνώριζε όχι μόνον τι φοριόταν, αλλά και ποια έλλειπαν. Το να κάνει τέτοια πρόβλεψη στρατηγικής φύσεως, ήταν πρακτικά αδύνατον να δικαιολογηθεί από τις γνώσεις του.
Ο Παπανδρέου μπορεί να ήταν και ο "μοναδικός" ―σε μια Ευρώπη, η οποία αλληλοσπαρασσόταν από εθνικιστικά μίση και οι λαοί πλήγωναν και αιμορραγούσαν ο ένας τον άλλο― ο οποίος "οραματίστηκε" την Ενωμένη Ευρώπη. Την εποχή που ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα έλεγε ότι τα εκατομμύρια των θυμάτων δεν θα άφηναν ποτέ την Ευρώπη να "ξεχάσει" τους εθνικισμούς, ο Παπανδρέου έκανε την "υπέρβαση". "Έβλεπε" από τότε την Ευρώπη, η οποία θα βρισκόταν υπό την Αγγλοσαξονική "κηδεμονία" ...Την "Σοσιαλιστικήν Πανευρώπην" του Κράξι, του Σμιτ, του γιου του Ανδρέα, του Μιτεράν ή του Γκονζάλες, η οποία θα μετατρεπόταν σε Ευρώπη του Μπαρόζο, των δανειστών, της ΕΚΤ και της SIEMENS ...Την Ευρώπη εκείνη, η οποία θα "ξεχνούσε" τα εκατομμύρια των θυμάτων των Γερμανών και θα έδινε την ευκαιρία στην Μέρκελ και στον Σόιμπλε να την απειλούν για ακόμα μια φορά χάρη στην αναπάντεχη γερμανική οικονομική "επιτυχία", η οποία επιτεύχθηκε με χρήματα της αμερικανικής FED.
Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, όλα αυτά τα παράδοξα δεν έχουν την εξήγησή τους στη σφαίρα της συνωμοσιολογίας ή της φαντασίας ...Ανήκουν στη σφαίρα της κοινής λογικής ...Της "τετράγωνης" λογικής, την οποία ακόμα και ένα δικαστήριο δέχεται ως "αποχρώσα ένδειξη" εγκληματικής πράξης. Αν κάποιος "μαντέψει" ότι λίγες ημέρες μετά θα πεθάνει κάποιος, μαχαιρωμένος δέκα φορές, με ακρωτηριασμένο το ένα άκρο και θα βρεθεί πεταμένος σε έναν λάκκο —τον οποίον θα υποδείξει—, θα κληθεί από τον ανακριτή να δώσει τη μαρτυρία του, αν το έγκλημα αυτό "επιβεβαιωθεί" ...Θα κληθεί ως ύποπτος για φόνο και όχι σαν χαρισματικός "πνευματιστής". Κάτι τέτοιο συμβαίνει με την επιστολή του Παπανδρέου. Παγκόσμιο θέμα είναι η "προφητική" της διάσταση. Γιατί; Γιατί, εξαιτίας της υπάρχει πιθανότητα ν' αποδειχθεί ότι ο Χίτλερ και η γερμανική επίθεση στην Ευρώπη ήταν μια καλοστημένη "θεατρική" παράσταση made in Broadway New York.
...Μια αιματηρή παράσταση, η οποία παρέσυρε τους πάντες στη δίνη της ...Μια "παράσταση", η οποία αφορούσε και την Ελλάδα. Εύκολα σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί ν' αποδειχθεί ότι η ίδια η γερμανική "Κατοχή" ήταν μια παράσταση Γερμανών "κομπάρσων", οι οποίοι παρίσταναν τους κατακτητές με δανεικούς "δωσίλογους" ...Σε άλλους "ανήκαν" οι Έλληνες δωσίλογοι και όχι στους Γερμανούς. Αυτοί, οι οποίοι συμμετείχαν σε αυτήν την Κατοχή ως δωσίλογοι, γνώριζαν πως δεν "επένδυαν" το μέλλον τους σε μια —όπως αποδείχθηκε— εκ των προτέρων αποτυχημένη γερμανική προσπάθεια. Γνώριζαν ποιοι "κρύβονταν" πίσω από αυτήν την τεχνητή προσπάθεια και άρα όταν συνεργάζονταν με τους Γερμανούς πόνταραν σ' εκείνους. Παρίσταναν τους γερμανόδουλους, ενώ στην πραγματικότητα "έβλεπαν" στην αμερικανική πρεσβεία.
Ανθρώπους σαν τον Πάγκαλο ή τον Μητσοτάκη ή τον Σαμαρά ή τον Παπανδρέου τους συνδέουν πολλά παραπάνω στοιχεία απ' όσα φαίνονται με τον Σόιμπλε ή τη Μέρκελ ...Χαφιέδες των ίδιων αφεντικών είναι ..."Συνάδερφοι" πραγματικοί. Ο ένας παριστάνει τον Γερμανό ιμπεριαλιστή και ο άλλος τον Έλληνα "δωσίλογο" συνεργάτη του, αλλά ο προστάτης και χρηματοδότης καί των δύο "ηθοποιών" βρίσκεται πέρα από τον Ατλαντικό. Οι Αμερικανοί είναι τα αφεντικά τόσο αυτών, που "επεκτείνουν" τα συμφέροντα της Γερμανίας στο όνομα των Γερμανών, όσο και αυτών, που "περιορίζουν" τα συμφέροντα των Ελλήνων στο όνομα των δανειστών.
...Παράσταση δίνει ο Σόιμπλε, όταν "πολεμάει" με τον Σαμαρά ..."Ευνουχισμένοι "υπάλληλοι" των ίδιων "αφεντικών" είναι καί οι δύο. Στους χρηματοδότες των καταστάσεων αναζητάς πάντα την άκρη των καταστάσεων. Εκεί ξεκινάνε οι "μίτοι", οι οποίοι οδηγούν στο "φως" κι αποκαλύπτουν τα πάντα. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι τότε χρηματοδότες του Χίτλερ είναι οι σημερινοί δανειστές μας, θα κάνει μια καλή "αρχή" στη σκέψη του. Αν σκεφτεί κάποιος ότι οι ιδρυτές της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι τα ίδια πρόσωπα, θα καταλάβει ποια είναι η κοινή "πλατφόρμα" πάνω στην οποία "κινούνται" άνθρωποι σαν τη Μέρκελ ή τον Σόιμπλε, οι Έλληνες βενιζελικοί, αλλά και οι "κεφαλές" της Χρυσής Αυγής.
Αυτό, το οποίο "βλέπουμε" με απόλυτη σιγουριά πλέον, είναι ότι πλησιάζει το τέλος. Ο σχεδιασμός είναι λάθος και θα καταρρεύσει το σύστημα ...Το παγκόσμιο σύστημα. Κατόρθωσαν —γιατί περί κατορθώματος πρόκειται— ένα σύστημα πολύπλοκο και με τεράστιες άμυνες να το κάνουν πιο απλό κι από ένα "μπαούλο". Ένα σύστημα, το οποίο λειτουργούσε σαν αβύθιστο πλοίο με άπειρα στεγανά, το έκαναν να μοιάζει με ενιαίο "μπαούλο", το οποίο θαλασσοδέρνεται και καθημερινά μπάζει "νερά" ...Ένα σύστημα, όπου αρκεί μια χρεοκοπία μιας χώρας ή μιας τράπεζας να το "βυθίσει" αύτανδρο.
Λογική είναι αυτήν η κατάληξη από τη στιγμή που οικονομολόγοι και τοκογλύφοι ανέλαβαν να το επανασχεδιάσουν και να το τροποποιήσουν με τις προδιαγραφές της δικής τους Νέας Τάξης. Όταν τις αποφάσεις τις λαμβάνουν οι άπληστοι τοκογλύφοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα φτάναμε στο σημείο αυτό ...Άλλος πούλησε τα "θεμέλια", άλλος "μόχλευσε" τα υποστυλώματα, άλλος έδωσε leasing τις "πολεμίστρες" και τώρα το πάλαι ποτέ απόρθητο "κάστρο" του συστήματος έχει μείνει ένα "κουφάρι", το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει. Αν κάποιος μάς ζητούσε μια εικόνα, για να καταλάβει πώς βλέπουμε το μέλλον όλων αυτών, που πρόδωσαν την πατρίδα μας —και σύντομα θα μείνουν χωρίς προστάτες— θα του δείχναμε μία φωτογραφία ...Την "προφητική" φωτογραφία του κλαίοντα ΓΑΠ.

Αυτό πιστεύουμε ότι είναι το μέλλον τους και είμαστε απολύτως βέβαιοι πως έχει δρομολογηθεί εις βάρος τους μια μη αναστρέψιμη κατάσταση ...Τους κατέστρεψε η απληστία τους. Προκειμένου να πλουτίσουν ακόμα πιο πολύ απ' όσο είχαν πλουτίσει με το μεταπολεμικό μονοπώλιο της εξουσίας, οι βενιζελικοί ξεπέρασαν τα όρια. Έχασαν τις κοινωνικές συμμαχίες, τις οποίες με πολύ προπαγάνδα και πολύ κρατικό χρήμα απέκτησαν στις δεκαετίες που ακολούθησαν του Εμφυλίου. "Αδειάζοντας" σήμερα —στο όνομα των "δανειστών" και του ΔΝΤ— τους δημοσίους υπαλλήλους και τους κρατικοδίαιτους συνδικαλιστές, στην πραγματικότητα έχασαν τη "θωράκισή" τους. Επιλέγοντας να εξυπηρετήσουν τους δανειστές μας, που είναι οι δικοί τους "ευεργέτες", ξαναγύρισαν πίσω στον χρόνο.
...Έκαναν έναν τεράστιο κύκλο και κατέληξαν εκεί απ' όπου ξεκίνησαν ...Έμειναν ξανά μόνοι απέναντι σε έναν λαό εξαγριωμένο και πεινασμένο ...Ακύρωσαν την μετακατοχική επιτυχία τους να ξεφύγουν από την οργή του λαού και να "εξαφανιστούν" από τα μάτια του ...Απομονώθηκαν ξανά και είναι πλέον ορατοί εκ νέου ως εχθροί του λαού ...Μόνοι και ελάχιστοι ...Ελάχιστοι είναι αυτοί, οι οποίοι επωφελούνται από το Μνημόνιο ...Ελάχιστοι είναι αυτοί που γίνονται πλουσιότεροι ...και είναι οι κορυφαίοι των βενιζελικών ...Οι "τυχεροί", οι οποίοι αρπάζουν δημόσια περιουσία.
Καθημερινά "εγκαταλείπουν" την κοινή "πλατφόρμα" χιλιάδες άνθρωποι, οι οποίοι μέχρι τώρα —έστω και αφελώς— νόμιζαν ότι έχουν κοινά συμφέροντα μ' αυτούς. Αυτή η απομόνωση είναι σήμερα το τραγικό —και πιστεύουμε το τελευταίο— σφάλμα των βενιζελικών ...Των άπληστων και αδίστακτων βενιζελικών. Πιστεύουμε ότι δεν είναι περισσότερες από 200 οικογένειες —όλες κι όλες— αυτές, οι οποίες μας έβαλαν στο ΔΝΤ, προκειμένου να διατηρήσουν τα πλούτη τους ή να τα πολλαπλασιάσουν ...Διακόσιες οικογένειες σύγχρονων δωσίλογων ...Οι οικογένειες αυτές, που λίγο-πολύ περιλαμβάνονται στις λίστες του βενιζελικού Χριστοφοράκου και της Μέρκελ ...Οι "αγίες" οικογένειες της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, οι οποίες "δανειοδοτούσαν" τους εαυτούς τους με "θαλασσοδάνεια" και τώρα τα "φορτώνουν" στο δημόσιο και άρα στο κοινό χρέος ...Όλες εκείνες οι οικογένειες, οι οποίες με δικά μας χρήματα απέκτησαν τις περιουσίες τους και με τα ίδια χρήματα θέλουν να λεηλατήσουν τη δημόσια περιουσία.
Θέμα χρόνου είναι όλοι αυτοί να την "πατήσουν". Ο κόσμος —από ένστικτο— καταλαβαίνει ποιοι είναι ...ακόμα κι αν δεν γνωρίζει ποια είναι η ιδιότητα εκείνη, που τους συνδέει όλους αυτούς μεταξύ τους ως συμμορία —...αλλά, γι' αυτό είμαστε κι εμείς εδώ—. Όλοι αυτοί, λοιπόν, εξαιτίας λανθασμένων επιλογών, έμειναν σήμερα μόνοι τους και όπως δείχνουν τα πράγματα θα παραμείνουν μόνοι τους. Γιατί; Γιατί δεν είναι μόνον αυτοί, που έχασαν τις δυνάμεις τους. Τις δυνάμεις τους τις έχασαν και οι προστάτες τους. Γενική είναι η φθορά των μεγαλοπαραγόντων της Νέας Τάξης. Στο ίδιο σφάλμα της απληστίας έχουν "υποπέσει" και τα "αφεντικά" τους και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα μπορεί να προστατεύσει κανέναν.
Αν όλοι αυτοί ποντάρουν την ασφάλειά τους σε εσωτερικούς σχεδιασμούς, κάνουν λάθος υπολογισμούς. Αν θέλουν να επαναλάβουν παλιούς πετυχημένους σχεδιασμούς, επιστρατεύοντας τις κλασικές εμφυλιοπολεμικές απειλές, κακώς το κάνουν, γιατί τα δεδομένα δεν είναι πλέον τα ίδια. 200 οικογένειες δεν μπορούν όχι με Εμφύλιο να απειλούν τον λαό, αλλά ούτε φασαρία σε νυχτερινό κέντρο δεν μπορούν να κάνουν. Αν όλοι αυτοί ποντάρουν στον Κασιδιάρη και στον Παναγιώταρο για την επιβίωσή τους, καλύτερα να ελέγξουν τα διαβατήρια τους μην τυχόν και έχουν "λήξει" και εγκλωβιστούν ανάμεσα στα θύματά τους.
Προφήτες δεν είμαστε —σαν τους Παπανδρέου—, αλλά το "μέλλον" τους απ' ό,τι φαίνεται το "βλέπουμε" καλύτερα από τους ίδιους. Θέμα μηνών είναι να καταρρεύσει η αμερικανική Τάξη Πραγμάτων και μαζί της να πάρει και όλα τα βενιζελικά "αποβράσματα", τα οποία εδώ και έναν σχεδόν αιώνα λυμαίνονται τον τόπο ...Η χειρότερη συμμορία που έπληξε ποτέ την ελληνική κοινωνία από καταβολής ελληνισμού ...Η πιο ιδιοτελής, αδίστακτη και προδοτική ομάδα ανθρώπων που γεννήθηκε στα ιερά χώματα των Ελλήνων ...Κάποιοι έχουν πιαστεί στη "φάκα" ...κι απλά δεν το κατάλαβαν ακόμα".
Απόσπασμα από το eamb του Παναγιώτη Τραιανού για τον ελληνικό δωσιλογισμό.
makeleio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html