Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ: ΕΔΕΙΡΑΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!!



Αποκλειστικά όλο το ιστορικό της απίστευτης ιστορίας στο μπλόκ μας.


Όλα ξεκίνησαν χθές απόγευμα 21-12-2012 σε κινέζικο μαγαζάκι δίπλα στο Lidl επί της Ρόδου Λίνδου  που πήγε να ψωνίσει η άτυχη Ιωάννα.
Τελειώνοντας τα ψώνια της ως λογικό ζήτησε απόδειξη αγορών,,,,,εκεί οι πωλήτριες και αφεντικά άρχισαν τα "κινέζικα" όκι απόδειξη οκι απόδειξη ντεν έχει απόδειξη!!!!!
Αυτά της έλεγαν και η Ελληνίδα εκνευρίστηκε και ζήτησε τα λεφτά της πίσω, εκεί άρχισαν
οι κινέζες πωλήτριες να της τραβούν τα μαλλιά και να την κλοτσούν αλύπητα,βλέποντας οι κινέζες πως η Ιωάννα ήταν ανθεκτική και μην μπορώντας να την κάνουν καλά, άρχισαν τα δαγκώματα!!!!!
Μετά ήρθε η αστυνομία και τους πήρε όλους μαζί στο τμήμα !!!
Η Ελλήνίδα διακομιστή στο νοσοκομείο για αντιτετανικό για της δαγκωνειές που δέχτηκε  και της περιέθαλψαν στα τραύματα που της προκάλεσαν οι Κίνέζες!!!
Η ιστορία έληξε αργά το βράδυ.Περισσότερα σήμερα,,,,,,,,,,,,,
ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2012/12/blog-post_1096.html

6 σχόλια:

  1. ΑΝΑΜΕΝΟΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ (Τ)ΣΥΡΙΖΑ!
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΙ!!!! ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Ή ΣΕ ΙΑΤΡΕΙΟ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Emeis fteme pou tous dosame poli aera kai anti ns pigenume na stirizume dika mas ellinika katastimata pou biopaleuoun kathe mera pate kai ta akoumpate se aftous.elpizo i kopelitsa na gini grigora kala

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ? ΕΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΑΔΕΛΦΟ ΦΙΛΟ? ΤΑ ΔΙΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΠΤ? ΜΑ ΤΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΜΤ ΜΟΥ? ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ? ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΛΥΤΩΝ? ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΡΑΤΙΕΤΕ ΟΡΘΙΟ? ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΑΓΚΩΝΕ ΚΙΝΕΖΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ! ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.... ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ! ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ, ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΦΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΜΑΣ... ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ) ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΦΉΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΙΜΟΡΑΓΟΥΝ .ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html