Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Κοσκινιάτης είναι ο νεκρός κυνηγός


Κοσκινιάτης  είναι ο νεκρός κυνηγός

49χρονος κυνηγός βρέθηκε νεκρός
16:32
Σύμφωνα με στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέχρι αυτή την ώρα, οι τρεις φίλοι είχαν ξεκινήσει νωρίς το πρωί από την περιοχή Κοσκινού όπου διέμεναν για να κυνηγήσουν. Ο τόπος που επέλεξαν για το κυνήγι ήταν η δασική περιοχή ανάμεσα σε Αρχίπολη και Πλατάνια, εκεί οι τρεις φίλοι διαχωρίστηκαν στην περιοχή και επικοινωνούσαν μεταξύ τους με κινητά τηλέφωνα.

Περίπου στις 12 το μεσημέρι, οι δύο φίλοι σταμάτησαν να έχουν τηλεφωνική επαφή με τον άτυχο
49χρονο και τότε άρχισαν να τον αναζητούν.

Λίγο μετά τη μια το μεσημέρι τον βρήκαν να κείτεται αιμόφυρτος τραυματισμένος στο δεξί πόδι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το όπλο του άτυχου 49χρονου φέρεται να εκπυρσοκρότησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ʼμεσα ο ένας απο τους δύο φίλους του άτυχου κυνηγού έσπευσε να ειδοποιήσει την αστυνομία ενώ ο δεύτερος παρέμεινε μαζί του περιμένοντας βοήθεια. Το σημείο όπου είχε τραυματιστεί ο φίλος τους ήταν βραχώδες καθιστώντας το δύσκολα προσβάσιμο.

Λόγω της σοβαρότητας του θέματος ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας ο οποίος ζήτησε να μην μετακινηθεί το σώμα μέχρι να μεταβεί επί τόπου ο ίδιος, ενώ παράλληλα μετέβη και ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε τη σωρό του άτυχου κυνηγού. Ο άτυχος κυνηγός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φέρεται να κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία.

Κλιμάκιο της ασφάλειας Ρόδου με επικεφαλής έμπειρους αξιωματικούς, διενεργεί έρευνα για να δοθούν απαντήσεις στην νέα αυτή τραγωδία που σημειώθηκε στη Ρόδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html