Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Δέκα χρόνια κάθειρξη για πλαστά χαρτονομίσματα



Δέκα χρόνια κάθειρξη  για πλαστά χαρτονομίσματα
Δέκα χρόνια κάθειρξης κόστισαν σε 26χρονο Αλβανό τα πέντε πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ, τα οποία εντοπίστηκε να κατέχει πριν από τέσσερα χρόνια στην Ιαλυσό και είχαν ως αποτέλεσμα τη σύλληψη του.

Πρόκειται για τον PIRJA MARSEL του Neshat ο οποίος καταδικάστηκε ερήμην χθες για την υπόθεση αυτή από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου, το οποίο
του επέβαλλε και ποινή φυλάκισης 3 μηνών για παράνομη είσοδο στη χώρα (ανεπιθύμητος αλλοδαπός). Στην ίδια υπόθεση κατηγορούνταν και 28χρονος συμπατριώτης του στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 μηνών.

Η σύλληψη των δύο Αλβανών έγινε στις 6 Απριλίου 2009 όταν παρήγγειλαν δύο μερίδες γύρο σε οβελιστήριο στην Ιαλυσό, έφαγαν, αλλά πλήρωσαν τον ιδιοκτήτη με πλαστό χαρτονόμισμα! Ο ιδιοκτήτης που είχε αμφιβολία για το χαρτονόμισμα και την γνησιότητά του, κάλεσε επιτόπου την αστυνομία και πράγματι βεβαιώθηκε ότι το χαρτονόμισμα των 50 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους ήταν πλαστό! Στην κατοχή των δραστών, βρέθηκαν επίσης άλλα τρία πανομοιότυπα χαρτονομίσματα με τον ίδιο αριθμό στον πρώτο και άλλο ένα στον δεύτερο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη, ενώ τα χαρτονομίσματα κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html