Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση των πυροβολισμών εναντίον του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και ενός σταθμευμένου περιπολικού οχήματος στις 27-02-2013




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούνται δυο ανήλικοι, οι οποίοι εξεταζόμενοι ομολόγησαν τη πράξη τους
Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος των γονέων των ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας


Εξιχνιάστηκε χθες (06-03-2013), στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, η
υπόθεση πυροβολισμών εναντίον του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου και ενός σταθμευμένου περιπολικού οχήματος, στις 27-02-2013 (σχετικό το από 01-03-2013 Δελτίο Τύπου μας).
Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ανηλίκων και συγκεκριμένα ενός 15χρονου ημεδαπού και ενός 16χρονου υπηκόου Αλβανίας, για διακεκριμένες φθορές και οπλοχρησία. Επιπλέον σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Από την αστυνομική έρευνα, σε συνδυασμό με αξιολόγηση στοιχείων που προέκυψαν κατά την εξέλιξη της υπόθεσης, διαπιστώθηκε η εμπλοκή των κατηγορουμένων. Ειδικότερα όπως εξακριβώθηκε, αφού μετέβησαν από κοινού σε υπερυψωμένο σημείο, ο 15χρονος πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο εναντίον του κτηρίου του Αστυνομικού Τμήματος και ενός περιπολικού οχήματος.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία μετά την ολοκλήρωση του προανακριτικού έργου θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
ΠΗΓΗ:http://www.astynomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html