Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

ΦΥΣΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ



ΟΣΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΑΣ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ & ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Μάριος Δημόπουλος, έκδ. “Etra” 


Έγραψε στις 14.04.2013 ο/η: Λάζαρης Γιάννης

Επιστροφή

Η διάγνωση καρκίνου ισοδυναμεί στο μυαλό των περισσότερων με θανατική καταδίκη. Οι γιατροί αμέσως συνιστούν στους καρκινοπαθείς εγχείρηση, ακτινοβολία και χημειοθεραπεία. Οι συμβατικές όμως, θεραπείες τού καρκίνου είναι αναποτελεσματικές στις περισσότερες περιπτώσεις. Όχι μόνο δέν θεραπεύουν τον ασθενή, αλλά πολλές φορές τον σκοτώνουν. Δηλαδή, με άλλα λόγια, δέν είναι ο καρκίνος, που σκοτώνει τον καρκινοπαθή, αλλά η ίδια η θεραπεία.

Όλοι έχουν εστιαστεί στη θεραπεία τού καρκίνου, αφού αυτό είναι προς το συμφέρον τής σύγχρονης βιομηχανίας τού καρκίνου, των φαρμακευτικών εταιρειών. Κανείς δεν φαίνεται να ασχολείται με την πρόληψη, και όταν λέμε πρόληψη δέν εννοούμε για παράδειγμα να κάνουμε μαστογραφία, το όφελος τής οποίας εξ άλλου αμφισβητείται από πολλούς επιστήμονες.

Πρόληψη δέν σημαίνει να κάνουμε μια εξέταση, για να προλάβουμε στην αρχή τον καρκίνο, αλλά να αποτρέψουμε την εκδήλωσή του. Λέγοντας πρόληψη εννοούμε να αποφύγουμε, όσο είναι δυνατόν, τις αιτίες, που προκαλούν καρκίνο και να αλλάξουμε τον τρόπο ζωής μας. Η καλή διατροφή και η λήψη διαφόρων συμπληρωμάτων βιταμινών, μετάλλων και άλλων αντιοξειδωτικών ουσιών μπορεί να προλάβει τον καρκίνο σε ένα σημαντικό ποσοστό.

Αλλά ακόμα και αν νοσήσουμε από καρκίνο, δέν σημαίνει, ότι δέν μπορούμε να γίνουμε καλά. Δέν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, ότι υπάρχουν φυσικές μή τοξικές θεραπείες, οι οποίες είναι πιο αποτελεσματικές από τις συμβατικές μεθόδους θεραπείας και μπορούν στη χειρότερη περίπτωση να βελτιώσουν την ποιότητα τής ζωής και να παρατείνουν τη ζωή τού καρκινοπαθούς και στην καλύτερη περίπτωση να τον θεραπεύσουν. 

Ο διατροφολόγος, ειδικός στις φυσικές και εναλλακτικές θεραπείες Μάριος Δημόπουλος, είναι ο συγγραφέας τού 550 περίπου σελίδων υπό κρίση βιβλίου, καρπού μακροχρόνιας έρευνας, που βασίζεται σε περισσότερες από 1.100 βιβλιογραφικές πηγές.

Από τον υπότιτλό του: «Όσα ο γιατρός σας ίσως δέν σας πει, για την πρόληψη και θεραπεία τού καρκίνου», αντιλαμβανόμαστε, ότι θα μάθουμε πληροφορίες διαφορετικές από ό,τι το ιατρικό κατεστημένο αφήνει να πληροφορηθούμε. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζονται οι φυσικές μή τοξικές μέθοδοι θεραπείας τού καρκίνου και δίνονται πειστικές αποδείξεις, ότι η χημειοθεραπεία και η ακτινοβολία είναι τοξικές και τις περισσότερες φορές αναποτελεσματικές μέθοδοι θεραπείας.

Ο συγγραφέας αναλύει ποια είναι η διατροφή -το κύριο όπλο για την αντιμετώπιση τού καρκίνου- που πρέπει να ακολουθούν οι καρκινοπαθείς και υποστηρίζει, ότι η κατάλληλη διατροφή για αυτούς είναι μια διατροφή χαμηλή σε σάκχαρα και υδατάνθρακες, διότι τα σάκχαρα αποτελούν τροφή για τα καρκινικά κύτταρα. Στερώντας από τα καρκινικά κύτταρα τα

σάκχαρα τους στερούμε την αγαπημένη τους τροφή.

Ο κ. Δημόπουλος παρουσιάζει πώς η Ορθομοριακή Ιατρική αντιμετωπίζει τον καρκίνο. Αναλύει τα συμπληρώματα διατροφής (βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία), που προλαμβάνουν και θεραπεύουν τον καρκίνο. Δίνει πληροφορίες -μεταξύ άλλων- για τη βιταμίνη C, η οποία λαμβανόμενη από το στόμα ή χορηγούμενη ενέσιμα, αποτελεί ένα ισχυρό φάρμακο κατά τού καρκίνου και για τη βιταμίνη D, η λήψη τής οποίας μπορεί να μειώσει έως και 50% τις πιθανότητες να υποστείτε πολλές μορφές καρκίνου.

Αποδεικνύει επίσης, ότι, όταν συνδυάζεται η χημειοθεραπεία ή η ακτινοβολία με υψηλές δόσεις βιταμινών και με άλλα συμπληρώματα αντιοξειδωτικών ουσιών, μειώνονται οι παρενέργειες των συμβατικών θεραπειών και αυξάνεται η αποτελεσματικότητά τους. Καταρρίπτεται δηλαδή, η άποψη των περισσότερων ογκολόγων, ότι οι καρκινοπαθείς δέν πρέπει να λαμβάνουν αντιοξειδωτικά κατά τη διάρκεια τής χημειοθεραπείας, διότι αυτά θα αντιδοτήσουν δήθεν τη χημειοθεραπεία.

Περιέχονται επίσης πληροφορίες για τις τροφές, που έχουν αντικαρκινική δράση, όπως η Chlorella, το μανιτάρι Μaitake, το σκόρδο και ο χυμός παντζαριού και αναλύονταιτα ευρωπαϊκά, κινέζικα, ινδικά και αμερικάνικα βότανα, που έχουν ισχυρή αντικαρκινική δράση.

Θα πληροφορηθείτε επίσης, για τη διωναία τη μυγοπαγίδα, ένα σαρκοβόρο φυτό, από το χυμό τού οποίου παράγεται μια ουσία, η Carnivore, που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία τού καρκίνου, για τη θεραπεία των αντινεοπλαστονίων τού πολωνού γιατρού Stanislav Burzynski, για τον χόνδρο τού καρχαρία και των βοοειδών και το λάδι ήπατος καρχαρία, για τη θαυματουργή δράση τής φαρμακευτικής κάνναβης κατά τού καρκίνου, για τη θεραπεία τού ιταλού ογκολόγου Dr. Simoncini, με διττανθρακικό νάτριο (μαγειρική σόδα), για τη γεννήτρια τού Ράιφ, μια συσκευή, που θεράπευε τον καρκίνο, για τη θεραπεία τού καρκίνου με ηλεκτρισμό και μαγνήτες και πολλά άλλα.

Το βιβλίο αυτό δέν απευθύνεται μόνο σε καρκινοπαθείς, αλλά και σε κάθε άνθρωπο, που θέλει να μάθει πώς να προστατέψει τον εαυτό του από τον καρκίνο, αφού αναλύονται και οι τρόποι πρόληψής του με φυσικές μεθόδους.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html