Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Βίντεο: Ξεκίνησε η μετακόμιση στο Σκορπιό-Μαζεύουν τα έπιπλα του Ωνάση


Ο Σκορπιός μπαίνει πλέον στη νέα του εποχή. Ξεκίνησε η μετακόμιση των προσωπικών αντικειμένων του Αριστοτέλη Ωνάση. Τι δηλώνει ο δήμαρχος του Μεγανησίου (Pics+Vid)

Ο Σκορπιός το νησί σύμβολο της δυναστείας Ωνάση, ανήκει πλέον στην κόρη του Ρώσου μεγιστάνα Ριμπολόβλεφ, Εκατερίνα, 24 ετών.



Νταλίκες παίρνουν όλα τα υπάρχοντα της οικογένειας Ωνάση για πάντα από το νησί και τα φορτηγά μπαίνουν φορτωμένα στα φέρι μπόουτ και καταλήγουν στο Μεγανήσι με τα προσωπικά αντικείμενα των
νέων ιδιοκτητών.
Ο Σκορπιός αδειάζει από τα  τα πανάκριβα έπιπλα του Αριστοτέλη Ωνάση, σηματοδοτώντας την αλλαγή εποχής ευμάρειας και χλιδής του νησιού.
Επί εποχής Αριστοτέλη Ωνάση σε ημερήσια βάση ανέβαιναν στον Σκορπιό για δουλειά περίπου διακόσια άτομα, ενώ δεκάδες σημαίνοντα πρόσωπα τον επισκέπτονταν. Μετά το θάνατό του το νησί ερήμωσε και η μοναδική του κληρονόμος, Αθηνά Ωνάση, βρέθηκε σε αυτό μονάχα δύο φορές.
Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Μεγανησίου, Ευστ. Ζαβιτσάνος στοmeganisinews.gr: ''Αυτό που θα θέλαμε από τους νέους ιδιοκτήτες είναι να σεβαστούν την ιδιαιτερότητα της περιοχής μας.
Ο Σκορπιός και όλο το νησιωτικό σύμπλεγμα, είναι περιοχή φυσικού κάλλους όπου βασιλεύει η απλότητα και η ηρεμία. Δεν θέλουμε να γίνει εδώ Σεν Τροπέ ή διεθνής πασαρέλα. Άλλωστε, εδώ έχουν έλθει πολλοί διάσημοι άνθρωποι που έχουν σεβαστεί απόλυτα την περιοχή μας''.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html