Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΚΑΤΑ ΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ--ΒΙΝΤΕΟ






Το δουλεμπόριο καλά κρατεί σε ξενοδοχειακές μονάδες της Ρόδου , όπου άπληστοι ξενοδόχοι χρησιμοποιούν τους νόμους των δοσίλογων εβραιόδουλων για ιδίων όφελος' καταπατώντας τους εργαζόμενους τους γιατί είναι και νόμιμο.
Μάθαμε πως ο νόμιμος μισθός για τους νέους κάτω των 25 ετών είναι 480 ευρώ!!έτσι λοιπόν οι άπληστοι χαραμοφάιδες εργοδότες διώχνουν για ασήμαντες αφορμές τους κάπως
ηλικιωμένους εργαζόμενους και επαναπροσλαμβάνουν νέους των 480 ευρώ.
Ο κοσμάκης που εργάζεται σε ξενοδοχεία σκύβει το κεφάλι καθημερινά αποδέχεται τις νέες μειώσεις στον μισθό και της ορέξεις του κάθε εργοδότη που του ζητά περισσότερη δουλειά και περισσότερες ώρες εργασίας αφού δεν έχει άλλες επιλογές!!!!
Κάποιος αλλοδαπός ανα πάσα στιγμή μπορεί να καλύψει την θέση του,κι'ετσι σκύβει ποιο χαμηλά ακόμα το κεφάλι.
Ο λαός μας  προσκύνησε και θα προσκυνά εσαεί  αφού δεν λέει να καταλάβει πως αυτός έχει και τα κλειδιά αλλά και την δύναμη για να διεκδικήσει τα δίκαια του ιδρώτα του!!
Φαίνεται πεντακάθαρα πλέον πως κάτι έχει αλλάξει στην κοινωνία μας αλλά και στους εργασιακούς χώρους.
Βλέπουμε ξενοδοχεία που έχουν τοιχοκολλήσει την ταρίφα του μηνιάτικου που δίνουν ,,,και όποιος θέλει!!!
 Βλέπουμε κόσμο να ψάχνει για εργασία , να εκλιπαρεί τα μεγάλα ψευτοαφεντικά και προϊστάμενους του εξάμηνου για μια θέση εργασίας του εξαμήνου και να τον διώχνουν με υποσχέσεις,,,,τα ξενοδοχεία είναι κατειλημμένα από αλλοδαπούς εργάτες φέτος ανασφάλιστους και ασφαλισμένους!!
Κράτος χωράφι με ανύπαρκτες υπηρεσίες έλεγχου,,,

Σε τι οφείλετε όμως αυτή η κατάσταση που βιώνει ο λαός μας?
Ένα πράγμα είναι το σίγουρο πως αυτά τα αρπακτικά [ξενοδόχοι] ξέρουν πως εκεί έξω έχει πληθώρα αλλοδαπού εργατικού δυναμικού που μπορεί  να εργαστεί με λιγότερα από τους ντόπιους και που δεν αντιδρούν σε οτιδήποτε.
Ετσι λοιπόν  υπό αυτήν την σιγουριά ρίχνουν μισθούς και φέρονται τυχοδιωκτικά στους υπαλλήλους τους .
Και πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως αυτά τα ανθρωπάρια [ξενοδόχοι] δεν είναι 'ελληνες αλλά καλά ελληνόφωνα παπαγαλάκια χωμένα σε κλάμπ και λέσχες!!!Ουδεμία σχέση έχουν με Έλληνες!!!
Χαίρονται και τρίβουν τα χέρια τους σαν τον λύκο στην αναμπουμπούλα.
Υπάρχουν δε και ορισμένες εξαιρέσεις καλών και ευσυνείδητων επαγγελματιών που δυστυχώς είναι λίγοι,όμως υπάρχουν-[για να μην τα ισοπεδώνουμε όλα]!!!
 Όμως κανείς μα κανείς δεν ξεφεύγει από της κόρες του Διός της Μοίρες αλλά ούτε και απο την Νέμεση που έχει τον τελικό λόγο!!!
Αk:ΝΑ  ΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟ
Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ:ΦΜ12-cosmostv

2 σχόλια:

  1. Για μια ακομη φορα σας συγχαιρω για την τολμη σας να υπερασπιζεστε τα εργασιακα δικαιωματα και κεκτημενα του ελληνικου μας λαου που δεχεται καθημερινα χτυπηματα απο τους απληστους εβραιοδουλους εργοδοτες που παραμονευουν να σε συνθλιψουν και να σε εξοντωσουν μεσα απο την αδυναμια σου να αντισταθεις.
    Θελω να σταθω στις τοπικες αρχες για την αναποτελεσματικοτητα τους.Αποδειχτηκαν ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ μαζι με τις ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ καταφεραν σκληρα για να βρεθουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ εργαζομενοι απροετοιμαστοι σημερα.ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΛΥ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ.ΟΤΑΝ Η ΑΔΙΚΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ,Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ .....
    Το ΙΚΑ που είναι .................. Ας τσεκάρουν αν έχουν τα απαραίτειτα ?
    Ο ΟΑΕΔ που είναι .....ποιοί έχουν επαγγελματικές κάρτες ...... ααααα πιππερι.... τι τους θύμησα ?
    Ο ΕΟΤ που είναι (τα ξενοδοχεία για να έχουν 4 + 5 Αστερια πρέπει να έχουν πτυχιούχους υπαλλήλους τουριστικών σχολών όχι ότι και ότι). Οι μαθητές που μένουν ..... είναι στο βιβλίο πόρτας?
    Η ΣΔΟΕ ..... τα συμβόλαια με τους μαθητές έχουν κατατεθεί ...........
    Ειναι το 17% του συνολικού προσωπικού μαθητές ή παραπάνω ......... διότι εκεί μιλάμε για αθέμιτο ανταγωνισμό ..... Πως το ξενοδοχείο που πληρώνει τα πάντα να ανταγωνιστεί το λαμογιο ........
    Τελος ....... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ....... πόσοι είναι αυτοί που έχουν οφελοι απο αυτες τις επιχειρήσεις και αυτό το κλίμα.

    Να έρθουν οι μαθητές αλλά να είναι μαθητές τουριστικων σχολών, να μην ξεπερναν το 17% των εργαζομένων...

    Ολοι πρεπει να παίζουν με ίδιους όρους ........ αλλα ξεχασα δεν είμαι στην Ελβετια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html