Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

Ο ΒΛΑΣΗΣ ΡΑΣΣΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΜΑ ΑΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ


Μόνο που η πατρίδα ΜΑΣ έχει κατά το παρελθόν ξανά και ξανά ΕΠΟΙΚΙΣΘΕΙ και κανείς από τους νυν αγωνιούντες (εντός ή εκτός εισαγωγικών) δεν το αναφέρει.
Και δεν λέω για τους ΞΕΝΟΥΣ χριστιανούς που εγκατέστησε στην Λακωνία και την Κρήτη ο Νίκων ο "Μετανοείτε" και άλλα τέτοια "αρχαία" πράγματα, αλλά γι αυτή την ίδια την γέννηση τούτου του ψευδεπίγραφα "ελληνικού" κράτους:

1. Νομική Διάταξις της Ανατολικής Χέρσου Ελλάδος (1821)
Α) «Οσοι κάτοικοι της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν είναι Έλληνες».
Β) «Οσοι πατρόθεν ή μητρόθεν ή αμφοτέρων από Ελληνας, εγεννήθησαν ή 
 εμετοίκησαν εις ξένην γην, αν οίκοθεν επιστρέψωσιν εις την Ελλάδα, είναι Ελληνες. Και αν αφού επισήμως προσκληθώσιν από την Διοίκησιν της Ελλάδος, επιστρέψωσιν οίκαδε εντός του προσδιορισθησομένου καιρού, είναι Έλληνες. Αν όμως ούτ' οίκοθεν, ούτε προσκληθέντες, έλθωσιν εν καιρώ (εκτός μόνον αν προφανή εμπόδια έχωσιν) ζημιούνται αυτοί και οι απόγονοι αυτών το Εθνικόν Ιερόν δικαίωμα».

2. Προσωρινόν Πολίτευμα (1822)
«Οσοι αυτόχθονες κάτοικοι της Επικρατείας της Ελλάδος πιστεύουσιν εις Χριστόν εισίν Ελληνες και απολαμβάνουσιν άνευ τινός διαφοράς όλων των πολιτικών δικαιωμάτων».
3. Νόμος της Επιδαύρου (1823)
«...Ομοίως Ελληνες εισί, και των δικαιωμάτων απολαμβάνουν, όσοι έξωθεν ελθόντες και την ελληνικήν φωνήν πάτριον έχοντες, και εις Χριστόν πιστεύοντες. Ζητήσωσιν παρρησιαζόμενοι εις τοπικήν Ελληνικής Επαρχίας αρχήν, να εγκαταριθμηθώσι δι΄ αυτής εις τους πολίτας Έλληνας».
4. Πολιτικόν Σύνταγμα (1827)
«Ελληνες είναι: α) Οσοι αυτόχθονες της Ελληνικής Επικρατείας πιστεύουσιν εις Χριστόν, β) όσοι από τους υπό τον Οθωμανικόν ζυγόν πιστεύοντες εις Χριστόν ήλθον ή θα έλθωσιν εις την Ελληνικήν Επικράτειαν διά να συναγωνισθώσιν ή να κατοικήσωσιν εις αυτήν, γ) όσοι εις ξένας Επικρατείας είναι γεννημένοι από πατέρα Έλληνα , δ) όσοι εις ξένας Επικρατείας προ της δημοσιεύσεως του παρόντος Συντάγματος έλθωσιν εις την Ελληνικήν Επικράτειαν και ορκισθώσιν τον Ελληνικόν όρκον, ε) όσοι ξένοι έλθωσιν και πολιγραφηθώσιν».

Τρέλλα απύθμενη για τις ανάγκες των ΘΕΟΚΡΑΤΩΝ.
Σύμφωνα με ΟΛΑ τα παραπάνω:

1. Εμείς οι σύγχρονοι πραγματικοί Έλληνες, οι Εθνικοί Έλληνες, δεν είμαστε Έλληνες γιατί δεν πιστεύουμε εις τον Τζεσουά ΧΡΙΣΤΟΝ.
2. Ούτε και οι πραγματικοί Έλληνες της αρχαιότητος (είτε "π.χ.", είτε "μ.χ." ) ήσαν τελικά Έλληνες, γιατί επίσης δεν πίστευαν εις τον Τζεσουά ΧΡΙΣΤΟΝ.
ΠΗΓΗ:

ΝΑ ΠΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΨΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΟΣ!! 

4 σχόλια:

  1. ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΛΕΕΙ......ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕΣ ΕΙΣ ΧΡΙΣΤΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΓΛΩΣΑΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ-ΑΥΤΟ ΕΣΗΜΑΙΝΕ ΡΩΜΙΟΣ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ...ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ '''ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ''' ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ.....ΑΝ ΤΟΤΕ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ '''ΝΕΟΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ''' ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝΕ ΕΞΙΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ... ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ....ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΞΕΝΟΙ[ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ] ...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ''ΤΟΤΕ'' ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ
    .....ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΧΩΛΑΙΝΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ...ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ''''ΕΘΝΙΚΟΥΣ'''' ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ [ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ] ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΑΠΟΚΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ '''ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ'''...... ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 90 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΑ ΕΚΕΤΟ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ.......ΩΡΑΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ...ΕΥΓΕ....ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εισαι και ΞΕΡΏΛΑΣ φιλαράκι ,,,,? για διαβασε τον θουριο του Ρήγα Φεραιου !!!

      {Κάλλιο για την πατρίδα, κανένας να χαθή
      ή να κρεμάση φούντα, για ξένον στο σπαθί.
      Και όσοι προσκυνήσουν, δεν είναι πιά εχθροί,
      αδέλφια μας θα γένουν, ας είναι κι εθνικοί.}http://www.pare-dose.net/121
      για να δεις αν υπήρχαν οι εθνικοι στην επανασταση του 21!! εντουτοις το άρθρο ενοχοποιεί την εκκλησια που μπασταρδευσε το ελληνικο γένος γιατι έδωσε την ελληνικη υπηκοοτητα σε όσους κατοικους είτουν χριστιανοι,,ενσωματωνοντας στο ελληνικο γενος χιλιάδες ξένους ,,όπως αλβανους βουλγαρους τούρκους ρωσσους,κτλ,,αυτο ειναι το θεμα που θιγει το κειμενο!!

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ Η ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΦΩΝΗ.....ΠΟΙΟΙ ΞΕΝΟΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ;;;...ΝΤΡΟΠΗ......
    Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ...ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ '''ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ ΚΑΠΛΑΝΙΑ''' '''ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΜΕ ΜΙΑΝ ΚΟΙΝΗ ΟΡΜΗ''','''''ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΤΟΥ ΔΟΥΝΑΒΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ'''','''ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΛΑΖΟΙ'''','''ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΟΣΝΑ ΩΣ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΑ''' ΚΛΠ ΚΛΠ...ΑΡΑ ΤΟ ''ΕΘΝΙΚΟΙ'' ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.......ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ,ΤΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΑΝΕ ΣΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΞΕΝΟΣ ΦΤΩΧΟΣ Η ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ;;....ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΩΤΗ [ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ] ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ''ΕΘΝΙΚΟΥΣ'''' .... ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;;;
    ΚΑΙ ΑΝ ''ΥΠΗΡΑΧΑΝΕ'' ΚΑΙ ''ΠΟΛΕΜΗΣΑΝΕ'' ,ΟΜΩΣ[ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΣΑΣ] ,ΠΑΡΟΤΙ ΔΟΘΗΚΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΝΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ '''ΕΘΝΙΚΟΙ''' ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΕΙΧΑΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ...ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝΕ-ΑΦΟΥ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝΕ [ ΩΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ]...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝΕ ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 250.000 ΑΛΒΑΝΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΧΑΙΡΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ,,ΑΚΟΥΣ ΕΣΥ ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ -- ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΣΜΟ ΚΑΝΟΝΙΚΆΑΑΑ ΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html