Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΧΤΗ!! ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΜΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!


Αυτό είναι  θέμα που πρέπει κάποιοι να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους.




Μας αποκαλούν δωδεκάθεους η ειδωλολάτρες βγάζοντας από τα σωθικά τους την κακία και το μίσος που το καθεστώς τους μπόλιασε στα σχολεία αλλά και από τα σπίτια τους.

1]Μας λένε ότι αλλαξοπιστήσαμε
2]Μας λένε σπείρουμε την διχόνοια 
3]Μας κατηγορούν πως κάνουμε προσηλυτισμό, και οτι προβάλουμε κοινωνικά θέματα για
να ξεγελάσουμε τους αναγνώστες προωθώντας την πατρώα θρησκεία!!!
Και ότι άλλο απίθανο μπορείς να σκεφτείς μας το έχουν χρεώσει!!

Όμως αδέρφια μας δεν κάνουμε τίποτα από όλα αυτά που μας προσάπτεται,και μπορούμε να το αποδείξουμε!!!

1]Δέν είμαστε εμείς που αλλαξοπιστήσαμε απλά επανήλθαμε στον φυσικό μας χώρο πίστεως,οι Έλληνες πίστευαν στους Θεούς και όχι σε ένα θεό και μάλιστα αλλοδαπό,οπότε δεν είμαστε εμείς που αλλαξοπιστήσαμε αλλά αυτοί που μας κατηγορούν, πάει αυτό!!!

2]Είμαστε εμείς που σπείρουμε την διχόνοια επειδή θέλουμε να προστατεύουμε την πολιτιστική μας κληρονομιά και πολιτισμό?όταν κάστες δογματισμένων θρήσκων ψεύδεται και κατηγορεί τους προγόνους μας με τον ποιό χυδαίο τρόπο σε τσατ και φορουμς στο διαδίκτυο, είμαστε εμείς που σπείρουμε την διχόνοια επειδής υπερασπιζόμαστε τους Θεούς που λάτρευαν οι πρόγονοι μας ,όταν τους προσβάλλετε με χιλιά δυο ψεύδη?
Εμείς μιλάμε για ενότητα και για αδερφοσύνη και εσείς μας βλέπετε σαν εχθρό σας επειδής δεν είμαστε χριστιανοί!!!!!

3]Είμαστε Έλληνες που θέλουμε την αποκατάσταση της αρχαίας ψυχής του γένους με ότι αυτό συνεπάγεται, αυτό όμως δεν έχει να κάνει σε τίποτα με τα κοινωνικά θέματα που ανεβάζουμε, και προσπαθούμε να βοηθήσουμε αναρτώντας τα προβλήματα των συμπολιτών μας  στο διαδίκτυο,χωρίς οφέλη!!!!,  μας αρκεί που είναι Έλληνας η Ελληνίδα,και ποτέ δεν  ρωτούμε την θρησκεία τους, εξάλλου μόνο αυτό κάνουμε εμείς ,ο κόσμος είναι που βοηθά τους συνελληνες που ζητούν βοήθεια και τους τιμά αυτό ,και  εμείς με την σειρά μας ευχαριστούμε τον Ελληνικό λαό που παρά την οικονομική κατάσταση βοηθά !!!και λέω Ελληνικό λαό και όχι μόνο Ροδιακό λαό διότι ημουν παρών σε σπίτι με οικονομικό πρόβλημα που αναδείξαμε που έφθασε δέμα από την Έδεσσα.!!!

Τώρα όμως για να τελειώνουμε  τα παραμύθια με τους καζο τενεκέδες που στάζουν έχθρα και μίσος προς τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό θα τους πώ ένα,,,,καλός η κακός οι προγονοί μας που μας έμαθαν τα ελληνικά γράμματα  την γλώσσα τον πολιτισμό και επιστήμες και μας έδειξαν τον δρόμο για το πως θα  περάσουμε τον δρόμο της αρετής για να επιβιβαστούμε στο άρμα του Ελληνικού πολιτισμού πίστευαν στους Θεούς , αν δεν σας αρέσει αυτό έχει και άλλο δρόμο,,,, βγάλτε από την ομιλία σας τα Ελληνικά που σας έδωσαν βγάλτε και τις επιστήμες και τον πολιτισμό,,,και μετά δείτε το σώμα σας να γονατίζει στο έδαφος μιας και δεν θα έχετε πόδια να σταθείτε!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ "ΕΛΛΗΝΕΣ" 
Με εκτίμηση προς τους αναγνώστες του μπλόκ μας

Αk:ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ-  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ !!
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ  ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html