Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο “Πλούτος” του Αριστοφάνη παίζει στο ήχος και φως Ρόδου-παίρνουμε τα παιδιά μας και πάμε !!!





Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρόβες της παράστασης του “Πλούτου” του Αριστοφάνη από το θίασο του Θεάτρου Νοτίου Αιγαίου. Άρχισε ήδη η προπώληση εισιτηρίων.
Από την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 στο θέατρο Ήχος & Φώς,  ακούγετε  η φωνή του Αριστοφάνη και  σκορπίζει το γέλιο στους θεατές, σε μια μουσική πανδαισία παράλληλα με καυτή σάτιρα, που πολλές φορές αγγίζει τα όρια κριτικής της εποχής του 388 π.Χ που όμως είναι ίδια και απαράλλαχτη με την
σημερινή.
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Αγγελάκος, Μετάφραση: Κώστας Μύρης. Ανάλυση κειμένου: Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σκηνικά: Νίκος Βασιλαράς. Μουσική: Αντώνης Κυζούλης, Στίχοι τραγουδιών: Κώστας Μύρης, Ζαχαρίας Αγγελάκος. Κοστούμια: Αλεξία Κατσιμπράκη, Χορογραφίες: Μαρία Μανιώτη, Video: Αλέξανδρος Λουϊζίδης.
Παίζουν: Τάκης Βαμβακίδης, Βάσω Αγγελάκου, Φανή Αδαμίδου, Βασίλης Γιακουμάρος, Ιωάννα Γιαννακού, Νεκταρία Νομικού, Κώστας Πατρακάης, Μένη Καλούδη, Αυγή Παππά, Κάτια Τάτση, Σέβη Σαΐτη, Μανώλης Κεπέρης, Τσαμπίκος Μαντάλης, ο μικρός Χάρης και ο Ζαχαρίας Αγγελάκος.
Σολίστ Τραγουδιών: Αγαπητός Πάχος, Άννα Βούη,
Σόλο Μπουζούκι: Γιώργος Πούλος
Νταούλι ζωντανά στη σκηνή: Πάνος Ντίνας.
Φιγούρες και φωνές στον Μπερντέ: ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής.
Η παράσταση θα παίζεται κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στο Θέατρο “Ήχος και Φως” από 4 Ιουλίου-30 Σεπτεμβρίου 2013 στις 21:30. Στις 23 Σεπτεμβρίου 2013 ο “Πλούτος” θα παιχτεί στο Ωδείο Ηρώδειου Αττικού. Η τιμή εισιτηρίου είναι 15€, μαθητικό-φοιτητικό-ανέργων: 10 €. Πληροφορίες: 22410 21994, 6977 601 660, fb: ΘΕΑΤΡΟ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.
ΠΗΓΗ:http://gnominews.gr/2013/07/ploutos-tou-aristofani/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html