Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !! ΜΟΥΦΑ Η ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑ 5" ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΟ ΣΑΙΤ-- ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ




ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΤΥΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΛΙΚ !!!!


Παραξενευτήκαμε με την είδηση βόμβα του Ρ-Α,και γιαυτό κάναμε μια μικρή 'ερευνα ,με τις λίγες πηγές και φίλους που έχουμε τριγυρνώ.. για το θέμα ,,,και οδηγηθήκαμε στο ασφαλές συμπέρασμα πως η είδηση με την αυτοκτονία στο παρα 5 ήταν και είναι μούφα!!!!
Φανταστικοί τύποι με φανταστικές ειδήσεις που σκοπό έχουν να κάνουν κάποιους κυνηγούς ειδήσεων να πατήσουν την φάκα  ,φάκα που μεν δεν κοστίζει τίποτα αλλά πατώντας στην
μούφα είδηση ανεβαίνουν τα στατιστικά και έτσι αρπάζουν κανένα διαφημιστικό οι "φερόμενοι εγκέφαλοι"από τους αφελείς νεόπλουτους και επιχειρηματίες που αντί να διαφημίζονται δυσφημίζονται εν αγνεία τους,λόγο πως τα στατιστικά των μεγάλων εμπορικών ιστιοτόπων είναι πλασματικά και πληρωτέα σε εταιρίες που χτυπούν πατήματα στης σελίδες που τους τα ακουμπούν, και συγκεκριμένα με 75 ευρώ παίρνεις 2000 κλικ ημερησίως για έναν μήνα, από τους κλικαδόρους των διαδικτυακών εταιριών μεταβάλλοντας τα στατιστικά και την τελική διάταξη της γενικής κατάταξης με αποτέλεσμα οι φερόμενοι εγκέφαλοι να ανεβάζουν το κόστος των διαφημιστικών ,λόγο πως {έχουν θεαματικότητα !!!πλαστή μέν αληθινή στα στατιστικά δε }!!!



Ak:Γιαυτό κάποιοι αφελείς που στοχοποιούν και κατηγορούν μπλόκς και σαιτ που δεν βάζουν διαφημηστικά  στα σάιτ τους, άρα είναι και μη εξαγοράσημα είδη πολιτικών η" άλλων κύκλων να ξανασκεφτούν πριν κατηγορήσουν !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html