Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΆΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΗΣ Η ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΑΛΥΣΟ ΡΟΔΟΥ-BINTEO!!!




Η φύση εκδικείται τους άπληστους καταστροφείς της,η φύση δεν ξεχνά και τιμωρεί !!!
Καταγγελίες από κάτοικους της Ιαλυσού για κατασπατάληση των χρημάτων του δημοσίου από την δημαρχεία Στάγκα και προγενέστερων του σε έργα ανώφελα και άχρηστα ,που όπως μας είπαν  τα χρήματα για έργα στον τέως δήμο Ιαλυσού
πηγαίναν σε τσέπες ημετέρων διπλό τιμολογημένα !!!
Και ύστερα κάποιοι ομιλούν για νέο ΚΑΛΛΙΚΡΆΤΗ !!!Ρε άντε ρε από εδώ και σας είδαμε λαμόγια που βυθίσατε την χώρα με το σχέδιο  Καποδίστρια την χώρα!!

Εκτός τούτου εμείς λέμε για την εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων πρώτα πρώτα της πολεοδομίας της πλάκας,της αρχαιολογίας και όλων των άλλων συναφών υπηρεσιών του δήμου η του κράτους που μοίραζαν άδειες οικοδόμησης σε όποιον να είναι και όπου να είναι χωρίς μελέτη και πρόγραμμα δημιουργώντας κοινότητες ψευτο-πόλης  κοινώς κωλοχώρια, χωρίς πεζοδρόμια δρόμους φωτισμό και  επαρκή αποχετευτικά για τα όμβρια ύδατα, μπαζώνοντας πολλές φορές κοιτες ποταμών, ρέματα ,αντιπλημμυρικά.
Στην  Ελλάδα των Ρωμηών  που δεν διδάχτηκαν από τους τεράστιους προγόνους τους τίποτα!!!
Στην χώρα χωράφι που επιβιώνουν μόνο γλείφτες και λαμόγια, πως θα τραβήξουμε ένα φρένο?και θα αρχίσουμε από κάπου σωστά?


Να γιατί η φύση εκδικείται λοιπόν!!! 
Και εμείς κάπου στην μέση να αντικρίζουμε της κατασροφές και τις κακοτεχνίες όποτε βρέχει στο κράτος χωράφι  των "σταρχιδιάριδων πατριδοκάπηλων Ελληνοφώνων"!!!!
 


Υπάρχει η λύση-ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html