Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Γκρεμίστηκε φούρνος!!!Παρέμβαση εισαγγελέα για τους θανάτους και τις καταστροφές στη Ρόδο ? Απί,,,στε,,,,υτο



Παρέμβαση εισαγγελέα προκάλεσε ο θάνατος των τριών ανθρώπων και οι εκτεταμένες καταστροφές που άφησε πίσω της η θεομηνία στη Ρόδο, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό .. του αγνοούμενου 53χρονου καθηγητή.
Ειδικότερα, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου Κ.

Μπούτσικος έδωσε εντολή να διενεργηθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση αναφορά με τα αίτια του χαμού των τριών ανθρώπων αλλά και για τις ζημιές που προκλήθηκαν.
Το μεσημέρι άρχισε και πάλι να βρέχει στο νησί, χωρίς πάντως να έχουν προκληθεί προβλήματα. Ήδη, από χθες το βράδυ οι υπηρεσίες βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή ύστερα και από ευρεία σύσκεψη που έγινε με τη συμμετοχή και του υφυπουργού Εσωτερικών Γρηγοράκου.
Από σήμερα επίσης, ξεκίνησε από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον δήμο Ρόδου η καταγραφή των ζημιών που προκάλεσαν οι πλημμύρες σε σπίτια και επιχειρήσεις. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το κόστος ανέρχεται σε αρκετά εκατομμύρια ευρώ. 


http://taxalia.blogspot.gr/2013/11/blog-post_455.html 

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ
    ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ.....
    ΟΣΟΙ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΙΣΌΒΙΑ ΚΆΘΕΙΡΞΗ
    ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html