Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Συνελήφθη γιατρός, οπαδός του Χίτλερ και της Χρυσής Αυγής [ΦΩΤΟ - ΣΟΚ]



Σοκαριστικά ευρήματα των ανδρών της ΕΛΑΣ στο γραφείο 57χρονου γιατρού, στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε αναρτήσει στην πόρτα του ιατρείου του ταμπέλα, η οποία έγραφε στα γερμανικά: «οι Εβραίοι είναι ανεπιθύμητοι»...

Πρόκειται για έναν 57χρονο νευρολόγο, αμετανόητο ναζιστή και οπαδό της Χρυσής Αυγής. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από άνδρες της Ασφάλειας στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία μεταλλικά ξιφίδια, δύο εκ των οποίων φέρουν ναζιστικά σύμβολα 12 μαχαίρια, 64 φαρμακευτικά δισκία, τα οποία στερούνταν της απαραίτητης ιατρικής συνταγής, μία σημαία με ναζιστικά σύμβολα, έντυπο υλικό με περιεχόμενο σχετικό με τη Χρυσή Αυγή, τη Δικτατορία και τον Αδόλφο Χίτλερ, δύο φωτογραφίες του Αδόλφου Χίτλερ.


Σε βάρος του 57χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των Νόμων περί φυλετικών διακρίσεων, περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Το αντιφασιστικό μέτωπο Θερμαϊκού, έδωσε στη δημοσιότητα και τη φωτογραφία από το ιατρείο του γιατρού απ' τη Μηχανιώνα, στο ΙΚΑ, με το αντισημιτικό περιεχόμενο:




2 σχόλια:

  1. na poioi einai ta paidia ,,,xitleristes,,OOOYYYYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ!!!!ΟΥΣΤ....

      ΑΧΙΛΛΕΥΣ Ο ΚΑΛΥΔΝΙΟΣ

      Διαγραφή

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html