Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Αννα Πολλάτου



image
Η Αννα Πολλάτου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτικό σταθμό της Κεφαλλονιάς

Θρήνος επικρατεί από το απόγευμα του Σαββάτου στον ελληνικό αθλητισμό. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του ανσάμπλ στο Σίδνεϊ Αννα Πολλάτου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Εθνική οδό Πύργου -
Πατρών (στο ύψος του Γηροκομείου της κωμόπολης Βάρδα).

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία, η 31χρονη έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε με κατεύθυνση προς την Κυλλήνη με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αγροτικό Ι.Χ. που κατευθυνόταν προς Πάτρα.

Η Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και παγκόσμια πρωταθλήτρια στην Οζάκα το 1999 βρήκε ακαριαίο θάνατο, ενώ οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος (δύο άνδρες) διακομίσθηκαν στο Κέντρο Υγείας Βάρδας.

Η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής γεννήθηκε στις 8 Οκτωβρίου του 1983 στην Κεφαλλονιά. Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την ρυθμική γυμναστική το 1988. Ο σύλλογός της ήταν ο Α.Γ.Σ. Επτανήσων Αργοστολίου και προπονήτριές της οι Φατέεβα, Πολυχρονίδου και Καλαμπόκα.

Πέτυχε τις περισσότερες διακρίσεις της με την Εθνική Ανσάμπλ με την οποία σημείωσε την μεγαλύτερή της επιτυχία κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ συγκεντρώνοντας 39.285 βαθμούς.

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Οζάκα (1999) κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα τελικά οργάνων (δύο στεφάνια, τρεις κορδέλες) και στις 10 κορίνες, ενώ στην ίδια διοργάνωση πήρε το ασημένιο μετάλλιο στο σύνθετο ομαδικό.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και στα τρία αυτά αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 1999.

Στο διεθνές μίτινγκ του Τιέ το 2000 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 2 στεφάνια - 3 κορδέλες, το ασημένιο στο σύνθετο και το χάλκινο στις κορύνες.
ΤΑ ΝΕΑ

Από Palmografos.com: Palmografos.com - Σκοτώθηκε σε τροχαίο η 31χρονη Ολυμπιονίκης Αννα Πολλάτου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html