Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Εκλογικός επίλογος



THE HAND
Φίλους έχω πολύ λίγους. Έτσι πρέπει να είναι μια κι η φιλια είναι πολύτιμη και πρέπει να δίνεται και να παίρνεται με προσοχή και σε μετρημένες δόσεις. Ο Lowell είναι φίλος μου, Αμερικάνος που τώρα ζεί στην μακρινή Καλιφόρνια. Είναι καλλιτέχνης μ’ έναν γενικό και
καθολικό τρόπο που δεν περιορίζεται δηλαδή μόνο στην τέχνη αυτήν καθ’ εαυτή μα που εκφράζεται και με τον ίδιο ακόμα τον τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή.
Γνωριστήκαμε στην Ρόδο πρίν λίγο παραπάνω απο μισό αιώνα, τότε που εδώ ναυλοχούσε το Courier, ένα καράβι ραδιοφωνικός σταθμός της Φωνής της Αμερικής. Ο Lowell υπηρετούσε την θητεία του στην Αμερικάνικη ακτοφυλακή και καθώς η Ρόδος ήταν τότε πολύ μικρή δεν μπορούσε παρά να πέσουμε ο ένας πάνω στον άλλο. Και γίναμε φίλοι.
Τον σκέφτομαι συχνά μα ιδιαίτερα τώρα, την προ-εκλογική περίοδο, ήταν συνέχεια στο μυαλό μου. Το 1978, στους προκριματικούς του Δημοκρατικού Κόμματος για Κυβερνήτης της Καλιφόρνια ο Lowell ήταν ένας από τους υποψήφιους. Την απόφαση αυτή την πήρε, λέει, όταν διαπίστωσε πως το Κυβερνητικό Μέγαρο θα ήταν γι αυτόν η τέλεια κατοικία: τζάμπα τηλεφωνήματα και υπηρετικό προσωπικό, έξτρα δωμάτια για τους φίλους του και μια μεγάλη πισίνα, ανάμεσα σε όλα τ’ άλλα. Στο πρόγραμμά του υπήρχε και η υπόσχεση να καταργηθούν τα τέλη στάθμευσης γιατί ήταν ............Περισσότερα ΕΔΩ




 http://pavlidiscartoons.com/blog/?p=3126

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υποβάλλοντας το σχόλιο σου επιβεβαιώνεις ότι έχεις διαβάσει και αποδεχθεί τους όρους χρήσης και σχολιασμού του μπλογκ. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2013/08/blog-post_49.html